Φόρος τιμής στον Steve Grimmett στο φετινό Keep It True Rising

0

Τα εναπομείναντα μέλη των Grim Reaper θα παίξουν ένα special tribute show υπό τον τίτλο “A Celebration of the Life of a Metal Legend” στο φετινό Keep It True Rising, που θα διεξαχθεί στο Wuerzburg της Γερμανίας από 30 Σεπτεμβρίου εως 2 Οκτωβρίου.

Μαζί τους θα ανέβουν στη σκηνή ο γιος του Steve, Russ Grimmett, που θα τραγουδήσει σε κάποια τραγούδια, αλλά και ο τραγουδιστής των Jag Panzer και Titan Force, Harry Conklin, καθώς και άλλοι τραγουδιστές. Επίσης, μαζί τους θα εμφανιστεί και το ιδρυτικό μέλος της μπάντας, ο κιθαρίστας Nick Bowcott.

Οι διοργανωτές θα μοιράσουν δωρεάν 2000 κονκάρδες με τον Steve Grimmett, ενώ θα πωλείται ένα συλλεκτικό μπλουζάκι, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν στην οικογένεια του Steve.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο φετινό φεστιβάλ headliners είναι οι Saxon και οι Venom Inc., ενώ συμμετέχουν και οι Diamond Head, Paul Di’anno’s Band, Blitzkrieg, Avenger, Saracen, Satan, Quartz, Cloven Hoof, Holocaust, Demon Pact, Tytan, Mythra. Riot V, Riot City, Konquest.