Αυτή είναι, ίσως, η πρώτη κυκλοφορία από την εταιρεία Avenue of Allies που δεν με ικανοποίησε…τουλάχιστον σε υπερθετικό βαθμό. Οι Βέλγοι Frozen Rain κυκλοφορούν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά –με μία καθυστέρηση τεσσάρων ετών- και μπορεί να μας προσφέρουν μια καλή δόση μελωδικού rock αλλά εντούτοις δεν βρίσκω κάτι που θα με κάνει να το ξεχωρίσω σε σχέση με τις πάρα πολλές σχετικές με το ιδίωμα κυκλοφορίες. Δεν είναι τόσο ο τετριμμένος χαρακτήρας των συνθέσεων ή η τυπική απόδοση της μπάντας όσο η…επίπεδη δομή του “Ahead of Time” που σε καμία στιγμή δεν κορυφώνεται παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των Frozen Rain.

Η πραγματικότητα είναι ότι κυκλοφορούν πολύ σημαντικότερες δουλειές και αναπόφευκτα θα πρέπει να επιλέξουμε και να προτείνουμε κάτι άλλο από τους Frozen Rain…πάντως το εξώφυλλο μου άρεσε ιδιαιτέρως αλλά όπως λένε και οι καλοί μας φίλοι οι Αμερικανοί: “You Mustn’t Judge A Book By Its Cover”!
 
Highlight: Το “Believe It Or Not” είναι το πρώτο single και υπάρχει και ένα σχετικό video το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.