Γνωρίστε τους Telma

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι Telma είναι μια moderm metal μπάντα από την Ελλάδα. Δημιουργήθηκαν το 2021 με γνώμονα το πάθος τους για heavy μουσική και έναν ισχυρό σκοπό να δώσουν φωνή στις εσωτερικές συγκρούσεις που όλοι παλεύουν, μέσω των τραγουδιών τους.

Η πενταμελής μπάντα καταφέρνει να προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα από old school φωνητικά, βαριά κιθάρα και μπάσο riff μαζί με εκλεπτυσμένα, groovy τύμπανα. Οι Telma επηρεάζονται από συγκροτήματα όπως Pantera, Metallica, Slipknot, Trivium, Alice In Chains, Linkin Park και Godsmack.

Πρόσφατα το συγκρότημα κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα βίντεο με τίτλο “Perfect Storm” και “Bipolar Distress”, από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους “Eternal”, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κύριες μορφές καθώς και σε βινύλιο, μαζί με το τρίτο ομότιτλο single σε βίντεο.

Επί του παρόντος, οι Telma θα επικεντρώσουν όλη τους την ενέργεια στην προώθηση του “Eternal” και έχουν ξεκινήσει μετά από αρκετό καιρο αναμονής τις live εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις εντός Ελλάδας με σκοπό όμως να επεκταθούν και προς το εξωτερικό.

Eternal – album tracklist (Ημερομηνία κυκλοφορίας 20/7/2021)

  1. Dare
  2. Bipolar Distress
  3. Perfect Storm
  4. Bleeding Reality
  5. Corporace
  6. Eternal
  7. Stream of Thoughts
  8. Paradise

OFFICIAL LINKS

https://www.facebook.com/TelmaBand

https://www.youtube.com/channel/UCQuuE3E1r2hpEM8S7vCCvow

https://instagram.com/telma_band

https://telma.bandcamp.com/album/eternal