Οι Goo Goo Dolls αποτελούν προσωπική μου αδυναμία αφού θεωρώ ότι βρίσκονται στην κορυφή του σύγχρονου αμερικάνικου ήχου μαζί με τους Nickelback τα τελευταία 15 χρόνια. Κάθε τους κυκλοφορία αποτελεί και μία σημαντική παρακαταθήκη αφού μπαίνουν στο studio όταν πραγματικά θέλουν να πουν κάτι (έχουν, βέβαια, και την πολυτέλεια αυτή λόγω των πωλήσεων που πετυχαίνουν κάθε φορά).
 
Αυτό είναι ένα live EP που διατίθενται αποκλειστικά από τα iTunes και περιλαμβάνει 6 κομμάτια εκ των οποίων τα 5 είναι από την τελευταία τους δουλειά “Something For The Rest of Us” + το κλασικό “Slide”. Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για ένα promotion εργαλείο της νέας δουλειάς αλλά και ένα δωράκι στους fans της μπάντας που αγοράζουν από τα iTunes (και είναι πολλοί αυτοί, ιδιαίτερα στην Αμερική).
 
Εννοείται πως η ποιότητα της όλης ηχογράφησης είναι άριστη και οι Goo Goo Dolls παρουσιάζουν το γνωστό καλό εαυτό τους. Μακάρι να κυκλοφορούσε και σε φυσική μορφή…
 
Highlight: Οι fans των Bon Jovi καλά θα κάνουν να τσεκάρουν τα “Dizzy Up The Girl” και “Gutterflower”…σίγουρα θα δουν αρκετές ομοιότητες με τον ήχο της αγαπημένης τους μπάντας από το 2005 και μετά.