Το πρώτο τραγούδι που είχα ακούσει από το νέο album των H.E.A.T. ήταν το “Living On The Run” και εκτός του ότι περίμενα εναγωνίως να πέσει στα χέρια μου ολόκληρο το album, γνώριζα σχεδόν ενστικτωδώς ότι οι Σουηδοί θα είχαν κάνει πάλι το θαύμα τους και θα κατέθεταν έναν ακόμη εξαιρετικό δίσκο. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και οι προσδοκίες μου δεν διαψεύστηκαν ούτε στο ελάχιστο. Η τρίτη δισκογραφική πρόταση των H.E.A.T. θέτει τις βάσεις για μία σπουδαία χρονιά για το group και διεκδικεί μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Το “Address The Nation” διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα άψογο melodic rock album: πιασάρικες, ανεβαστικές συνθέσεις, τίγκα μελωδικές κιθάρες, αρμονικά πρώτα και δεύτερα φωνητικά, κρυστάλλινη παραγωγή και κυρίως –γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για το ιδίωμα και πολλοί το ξεχνούν- απλότητα στη σύνθεση. Το προαναφερθέν “Living On The Run” καθώς και τα “In And Out Of Trouble”, “Better Off Alone” είναι τα κομμάτια που θα πρότεινα να ακούσετε σαν μία πρώτη γεύση.
 
Οι H.E.A.T. αποδεικνύουν ξανά ότι δεν είναι ένα εφήμερο ή τυχαίο συγκρότημα…και αν δεν τους έχετε τσεκάρει ως τώρα, το…τρις εξαμαρτείν ουκ ροκά σοφού!
 
Highlight: Η αλλαγή τραγουδιστή φαίνεται να μην έχει επηρεάσει τη μπάντα.
 
 

Tags