Μετά το απαράδεκτο κατ’ εμέ “Into The Wild Life” οι Halestorm γεμίζουν τον κενό χρόνο πριν το επόμενο στούντιο άλμπουμ τους με άλλο ένα EP διασκευών, το τρίτο συνολικά.

Και αν η κατεύθυνση του άλμπουμ με απογοήτευσε πλήρως το “ReAnimate 3:0” διασκεδάζει τις εντυπώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκινά αρπάζοντας σε από όπου βρει με μια τσαμπουκαλεμένη έκδοση του “Still Of The Night”. Όσο και να προσπαθεί η Lzzy, Coverdale δεν γίνεται, όμως η διασκευή είναι καλή παρόλο που «τρέχουν» λίγο το επικό σημείο του τραγουδιού με τα πλήκτρα. Συνέχεια με το pop hit “Damn I Wish I Was Your Lover” της Sophie B. Hawkins το οποίο γίνεται σάκος του μποξ για την τραγουδίστρια και τις απίστευτες ερμηνευτικές της ικανότητες. “I Hate Myself For Loving You” και η Lzzy παραβγαίνει σε τσαμπουκά την μια και μοναδική Joan Jett χωρίς να αλλάζει τίποτα στο κλασικό τραγούδι. Στη συνέχεια έρχεται το “Heathens” των Twenty One Pilots από το soundtrack του “Suicide Squad” που οι Halestorm κάνουν εντελώς δικό τους βγάζοντας και μια σκοτεινή υπόσταση στον ήχο και το στυλ τους, η οποία συμπληρώνεται από το “Fell On Black Days” των Soundgarden που ακολουθεί. Το φινάλε δίνει το “Ride The Lightning” το οποίο δεν είναι και ότι καλύτερο. Δεν είναι όσο heavy πρέπει και η Lzzy το παρακάνει με τη φωνάρα της. Το να κάνουν πιο heavy και να φέρνουν στα μέτρα τους ένα κομμάτι που δεν είναι το έχουν όσο δεν πάει, το ανάποδο όμως, δηλαδή να προσαρμόσουν κάτι που είναι πολύ πιο metal από όσο οι ίδιοι… δεν γίνεται!

Γενικά, το EP είναι η εξιλέωση για ένα άλμπουμ που έχασε το δρόμο του. Φυσικά, έτσι λέμε εμείς σαν οπαδοί των δυο πρώτων άλμπουμ του γκρουπ. Η σκληρή αλήθεια όμως είναι ότι τo “Into The Wild Life” ήταν εμπορικά επιτυχημένο και απέσπασε καλές κριτικές. Οπότε ο φόβος για μια τέταρτη κυκλοφορία στα χνάρια του ελλοχεύει…