Γιατί να μην ακούγονται όλα τα συγκροτήματα με γυναικεία φωνητικά σαν τους Halestorm; Γιατί θα πρέπει να ανεχόμαστε σκουπίδια που θα ήθελαν να τραγουδάνε σε καμία όπερα (ούτε καν, βέβαια…) και δεν έχουν καμία σχέση με το rock and roll; Τι σχέση έχουν άραγε όλα αυτά τα συμφωνικά –και καλά- metal groups με το πραγματικό νόημα του heavy metal και του ευρύτερου rock ήχου; Και αφού έβγαλα –για χιλιοστή φορά τα εσώψυχα μου- να σας πούμε απλά ότι αυτό είναι το δεύτερο album των Αμερικανών Halestorm. Έχοντας μας κολλήσει στον τοίχο λίγους μήνες νωρίτερα με το φανταστικό “Love Bites (So Do I)”, η αγωνία για ολόκληρο το δίσκο είχε χτυπήσει κόκκινο.

Το “The Strange Case of…” είναι καλύτερο του ομώνυμου πρώτου δίσκου των Halestorm, έχει εξαιρετικές συνθέσεις, έχει κρυστάλλινη παραγωγή, έχει τσαμπουκά…έχει τα πάντα! Το βασικό ατού των Halestorm είναι η εκρηκτική Lzzy Hale που διαθέτει μία απίστευτη φωνή και εξίσου εντυπωσιακή σκηνική παρουσία. Τώρα που το σκέφτομαι είχα να δω ανάλογη εμφάνιση πάνω στη σκηνή από την εποχή της Joan Jett όταν οι γυναίκες τραγουδούσαν και έπαιζαν rock and roll και δεν…τσίριζαν!

Κάντε μία χάρη στον εαυτό σας και ακούστε τους Halestorm…it’s only rock and roll, but we like it!

Highlight: Η περιορισμένη έκδοση περιλαμβάνει τρία bonus tracks (ένα εκ των οποίων είναι ένα ντουέτο με τον James Michael των SIXX: AM).
 

Tags