HAMMERFALL: Νέο Live Album


Οι Hammerfall θα κυκλοφορήσουν το νέο τους live album από τη Napal στις 23 Οκτωβρίου. Ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας των Σουηδών θα ονομάζεται “Live! Against The World” και θα είναι διαθέσιμο σε βινύλιο, Blu-Ray+2CD, Earbook. Αυτό είναι το tracklisting:

  1. Never Forgive, Never Forget
  2. One Against The World
  3. Heeding The Call
  4. The Way Of The Warrior
  5. Any Means Necessary
  6. Hallowed Be My Name
  7. Blood Bound
  8. Redemption
  9. Hector’s Hymn
  10. Natural High
  11. Second To One
  12. Renegade Medley
  13. Keep The Flame Burning
  14. Dominion
  15. The Dragon Lies Bleeding
  16. Last Man Standing
  17. Let The Hammer Fall
  18. Hammer High
  19. (We Make) Sweden Rock
  20. Hearts On Fire