Οι Σουηδοί Hardcore Superstar πλέον για μένα είναι από τις ελάχιστες μπάντες που υποστηρίζουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τον όρο sleaze.Μπορεί με τα πιο ύστερα άλμπουμ τους να βαδίσανε και σε άλλα μονοπάτια όπως είναι το μελωδικό hard rock και metal αλλά η αλητεία που αποπνέουν είναι εκεί ότι και αν γράψουν.

Επανέρχονται δυναμικά για άλλη μια χρονιά να μας υπενθυμίσουν αυτή την ένταση και τη ‘»βρομιά» με τη νέα τους κυκλοφορία “C’mon Take On Me”.  Όταν πρωτάκουσα ολόκληρο το δίσκο απογοητεύτηκα. Δεν ξέρω γιατί αλλά το τελευταίο καιρό το παθαίνω με μπάντες που περιμένω το καλύτερο δυνατό. Όπως και περίμενα και από τους HardcoreSuperstarκάτι πολύ καλύτερο. Όσο πέρναγαν οι μέρες και του έδινα λίγο περισσότερη σημασία βρήκα αρκετά κομμάτια που μου άρεσαν .

Ο δίσκος αρχίζει με τοintro ‘’CuttingTheSlack’’ που θυμίζει λίγο εισαγωγή για παράσταση σε θέατρο δρόμου,για να σε εισάγει κατευθείαν στο ομώνυμο κομμάτι “C’monTakeOnMe”, το οποίο θεωρώ δίνει πολύ καλές βάσεις  για το ξεκίνημα της ακρόασης. Στην πορεία κολλάω στα ‘‘One More Minute’’, ‘‘Are You Gonna  Cry Now’’ και ‘‘BecauseOfYou’’. Αδιάφορο μου περνάει το ‘’Above The Law’’ το οποίο κυκλοφόρησε σε singleκαι video.

Αν και σε ένα δίσκο των superstarsοι μπαλάντες συνήθως είναι αχρείαστες, οι συγκεκριμένες ήταν ένα ευχάριστο διάλλειμα να σε πάνε στο επόμενο uplifting τραγούδι. Ξεχωρίζω όμως το ‘’Long Time No See’’ .

Oι Hardcore Superstar είναι αξιέπαινοι για αρκετά από τα κομμάτια που έχουν γράψει αυτά τα 16 χρόνια ύπαρξης τους, αλλά κυρίως γιατί μετά από τόσες κυκλοφορίες δεν έχουν χάσει το στοιχείο τους και τη δυνατότητα να κάνουν τους sleazadesαλλά και τους μεταλάδες να τους προτιμήσουν.

Κρίμα που δεν τους έχουμε δει ακόμα στην Ελλάδα live. Που θα πάει όμως……