Την Κυριακή 18/12/2022 στις 21:00 το βράδυ τρεις μπαντες της metal σκηνής θα εμφανιστούν για ενα εκρηκτικό live λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Οι Heavenblack είναι ένα πενταμελές heavy metal συγκρότημα από την Αθήνα, του οποίου η σκηνική παρουσία και η ισχυρή σύνδεση με το κοινό τους έχουν κερδίσει πιστούς τοπικούς θαυμαστές.
.Η δυναμική πεντάδα από την Αθήνα έχει αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με το κοινό με τη δυναμική της σκηνική παρουσία και τον αυθορμητισμό της.
Ο ήχος του συγκροτήματος συνδυάζει τόσο το παραδοσιακό όσο και το μοντέρνο heavy metal, συνδυάζοντας δυνατά riff με μελωδικά φωνητικά.

Οι Heavenblack είναι:

Μάριος Κουρούπης – Τραγούδι
Ιωάννης Πατακάκης – Κιθάρα
Δημήτρης Βαρβαρίγος – Κιθάρα & τραγούδι
Κωνσταντινος Βούλγαρης- Μπάσο
Παναγιώτης Βλάχος – Τύμπανα

Οι Deus Culpa είναι ένα μελωδικό μέταλ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα, Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2019 από τον Nick Tsiampaos (φωνή) και τον Lorentzo Buhagier (κιθάρα). Εισήχθησαν στη μουσική σκηνή με ήχους hard rock / metal μέσα από το πρώτο τους EP “Roots”.
Το 2020, ο Δημήτρης Γκίνης μπήκε στο συγκρότημα ως ντράμερ και ο Αυγερινός Μιχαηλίδης ως μπασίστας το 2022 για να ολοκληρώσει τη σύνθεση.

Μέλη: Τραγούδι: Νίκος Τσιαμπάος
Κιθάρες: Lorentzo Buhagier

Ντραμς: Δημήτρης Γκίνης

Μπάσο: Αυγερινός Μιχαηλίδης

Το Deus Culpa αντλεί έμπνευση από τρέχοντα κοινωνικο-οικονομικά γεγονότα και σημαντικές παγκόσμιες εξελίξεις. Η αδικία και η κακομεταχείριση έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκρότημα, το οποίο συζητά και επικρίνει αυτούς που ευθύνονται για τέτοια κακά. Στα τραγούδια τους, προσπαθούν να εξισορροπήσουν αυτή τη σκοτεινή πραγματικότητα με ασημένια ελπιδοφόρα αισιοδοξία και προσβλέπουν σε ένα αλλαγμένο μέλλον.
Η ηχογράφηση του πρώτου EP του συγκροτήματος, το οποίο αποτελούνταν από 4 κομμάτια κατάλληλα για να αντιπροσωπεύουν τον ήχο του συγκροτήματος, πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2020 σε συνεργασία με τα Bk Studios.

Παρά τους περιορισμούς στις περιοδείες λόγω της πανδημίας του Covid-19, το “Roots” κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 και είχε εξαιρετικά σχόλια από ακροατές σε όλο τον κόσμο μέσω του Spotify και του YouTube.

Η ηχογράφηση του ντεμπούτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2022 και πρόκειται να προωθηθεί μέσω πλατφορμών μέσων καθώς και ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ευρώπη.

Οι Still Dusk είναι ένα alternative rock/metal σχήμα που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2018 στην Αθήνα.Μετά από κάποιες αλλαγές στα μέλη της το βασικό line-up διαμορφώθηκε ως εξης: Yannis Kemenides(guitars/vocals),

Elijah June(bass),

Ina Damianidou(vocals),

Ioanna Ev(drums).

Στα τραγούδια τους μας μιλούν και για κοινωνικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Έχουν εμφανιστεί σε διαφορες σκηνές της Αθήνας όπως το bums, an club, remedy, the temple. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τα δικά τους κομμάτια τα οποία θα κυκλοφόρησουν σύντομα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.
Το εισιτηριο κοστίζει 8 ευρω.
Διεύθυνση: Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή