Η «φάλαγγα» των Trivium…

0

Οι Trivium δημοσίευσαν ένα νέο single, που συνοδεύεται από το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, με τον τίτλο “The Phalanx”, από το επερχόμενο 10ο άλμπουμ τους “In The Court Of The Dragon”, που κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου από την Roadrunner.

«Το “The Phalanx” ήταν σαν ένα παλιό muscle car που κάθεται σε ένα γκαράζ χωρίς να έχει μηχανή. Ήταν ένα demo για το “Shogun”, που το μεσαίο του μέρος ξηλώθηκε και μπήκε σε ένα άλλο τραγούδι “Torn Between Scylla And Charybdis”, ξανάγινε demo για το “Silence In The Snow”, αλλά τελικά δεν ηχογραφήθηκε και τελικά βρήκε το δρόμο για αυτό εδώ το άλμπουμ», δηλώνει ο μπασίστας του γκρουπ, Paolo Gregoletto. «Από τη στιγμή που διαπιστώσαμε ότι το άλμπουμ θα είχε ένα πιο επικό-progressive ύφος αμέσως σκέφτηκα αυτό το τραγούδι και το πρότεινα στους άλλους. Με μερικές μικρές αλλαγές στα ρεφρέν, ένα καινούριο μεσαίο μέρος και με τις ενορχηστρώσεις του Ihsahn το “The Phalanx” ξαναγεννήθηκε. Έχει πολλά νέα και παλιότερα riffs κι αν σας άρεσε το “Shogun” θα σας αρέσει κι αυτό.

Το βίντεο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Bethesda Games και περιέχει οπτικό υλικό από το παιχνίδι Elder Scrolls Online. Μάλιστα, η πρεμιέρα του βίντεο έγινε στο #GatesOfOblivion Year-End Stream στο κανάλι Twitch της εταιρείας.