Η Tawny Kitaen θυμάται το “Here I Go Again”

0

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast “Ouch, You’re On My Hair”, η Tawny Kitaen, πρωταγωνίστρια κλασσικών βίντεο κλιπ των Whitesnake και όχι μόνο τη δεκαετία του ’80 μοιράστηκε τις αναμνήσεις της.

«Όταν άρχισα να βγαίνω με τον David ήταν χρεωμένος 2 εκατομμύρια δολάρια στον David Geffen. Εγώ δούλευα και έβγαζα περισσότερα χρήματα από εκείνον, οπότε για ένα διάστημα μας υποστήριζα οικονομικά. Όταν άκουσα το άλμπουμ (ΣΣ εννοεί το “1987”) και με άφησαν να μπω στο στούντιο που γινόταν η μίξη ο John Kalodner, ο μεγαλύτερος A&R υπεύθυνος στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία εκείνη την εποχή, με αποκάλεσε Yoko Ono, γιατί εγώ διάλεξα το εξώφυλλο του άλμπουμ, το single, τον φωτογράφο. Εγώ έβγαλα τον κανόνα ότι δεν επιτρεπόντουσαν κορίτισα backstage. Οπότε φαντάζομαι ότι οι groupies θα με μισούσαν.

Να σας πω και για το βίντεο “Here I Go Again” … o Marty Callner, σκηνοθέτης όλων των βίντεο του συγκροτήματος, τα είχε σχεδιάσει όλα, την κοπέλα που θα έπαιζε, όλα. Το βράδυ πριν από το γύρισμα ο David μου είπε «θες να έρθεις μαζί μου στο σπίτι του Marty; Θα κοιτάξουμε το σενάριο κλπ». Έτσι, πήγα σε αυτή την τεράστια έπαυλη στο Bel Air και με το που άνοιξε η πόρτα, χωρίς καν να πει ένα «γεια», ή οτιδήποτε άλλο με έδειξε και είπε: «εσύ είσαι»! κι εγώ ρώτησα «ποια είμαι;» και μου απάντησε «εσύ είσαι η κοπέλα». Καθώς ήμουν ηθοποιός είχα ήδη απορρίψει προτάσεις από πολλά συγκροτήματα για να παίξω σε βίντεοκλιπ. «Είμαι ηθοποιός σκεφτόμουν δεν πρόκειται να παίξω σε ένα rock video αστειέυστε;» αυτή ήταν η ψυχολογία μου. Αλλά, ήταν το βίντεο του αγοριού μου, οπότε σκέφτηκα «εντάξει, αφού βοήθησα τον πρώην μου – αναφέρεται στον κιθαρίστα των Ratt, Robbin Crosby- στα εξώφυλλα των Ratt, δεν μπορώ να βοηθήσω τον David στα βίντεο;» Έτσι έγινε λοιπόν. Σκέφτομαι την καημένη την κοπέλα που θα την πήραν τηλέφωνο να της πουν ότι δεν θα έπαιζε στο βίντεο γιατί είχα πάρει τη θέση της».

Κι επειδή σίγουρα ψάχνατε μια ευκαιρία για να ξαναδείτε το βίντεο σας το παραθέτουμε εδώ…