Η Vans ψάχνει τους μουσικούς του αύριο

0

Η Vans ανακοινώνει την έναρξη του παγκόσμιου μουσικού διαγωνισμού ‘Musicians Wanted’,που δημιουργήθηκε για να φέρει στο προσκήνιο νέους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με τον διάσημο μουσικό Anderson .Paak

Ο digital διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε καλλιτέχνες όλων των ειδών παγκοσμίως.

Οι φιναλίστ θα κερδίσουν προϊόντα Vans, εξοπλισμό Fender, μια θέση σε Spotify Playlist και πολλά ακόμα!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή με τη μουσική σας

 Vans.com/MusiciansWanted

Costa Mesa, California – Η Vans, ως αυθεντικό action sports brand και παγκόσμιο σύμβολο της δημιουργικής έκφρασης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη του μουσικού διαγωνισμού ‘Musicians Wanted’, για πρώτη φορά σε παγκόσμια εμβέλεια, μετά τη δημιουργία του το 2015. Το ‘Musicians Wanted’ είναι ένα πρόγραμμα της Vans που έχει σκοπό να προσφέρει μια πλατφόρμα στους μουσικούς που ξεκινούν τώρα.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους, φρέσκους και ‘Οff Τhe Wall’ μουσικούς ανεξαρτήτως μουσικού είδους. Για το παγκόσμιο ντεμπούτο του διαγωνισμού για το 2020, κάθε χώρα θα προσφέρει στους ανερχόμενους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να προβληθούν διεθνώς και την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με τον βραβευμένο καλλιτέχνη με Grammy, Anderson .Paak. Οι φιναλίστ θα κερδίσουν επίσης προϊόντα Vans, εξοπλισμό Fender, παγκόσμια διανομή της μουσικής τους, μία θέση σε Spotify and Apple Music playlists και πολλά άλλα!

Ο διαγωνισμός Vans’ Musicians Wanted δημιουργήθηκε στο Asia-Pacific region το 2015 και ξεκίνησε ως ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία σε local μουσικούς να πάρουν μέρος -με την δική τους μουσική- και να γίνουν γνωστοί στη χώρα τους. Περισσότεροι από 7.000 καλλιτέχνες έχουν ήδη συμμετάσχει στο πρόγραμμα. H Vans με περηφάνεια παρουσιάζει φέτος το concept σε παγκόσμιο επίπεδο και καλωσορίζει καλλιτέχνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Κεντρική και Νότια Αμερική, την Ευρώπη και το Asia-Pacific region, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν τη μουσική με όλο τον κόσμο. Οι καλλιτέχνες μπορούν να υποβάλουν τη μουσική τους από σήμερα έως τις 11 Οκτωβρίου στο vans.com/MusiciansWanted.

Για το 2020, η Vans εξελίσσει την πλατφόρμα, προσφέροντας έναν ψηφιακό διαγωνισμό, ανοιχτό σε όλους τους καλλιτέχνες και τα είδη μουσικής. Το brand συνεχίζει να δημιουργεί κορυφαίες εμπειρίες σε digital περιβάλλον, επιτρέποντας σε πολλά ανερχόμενα ταλέντα σε όλο τον κόσμο να υποβάλουν ψηφιακά τη μουσική τους και να συμμετέχουν σε εικονικές συναυλίες παγκόσμιας κλίμακας.

Με special καλεσμένους, ως κριτές της όλης διαδικασίας επιλογής, το ‘Musicians Wanted’ καλωσορίζει τους JID και Bohan Phoenix, καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στην τελευταία καμπάνια της Vans, «THIS IS OFF THE WALL», την τραγουδίστρια-συνθέτρια Nilüfer Yanya από την Ευρώπη και τον βραβευμένο με Grammy, Anderson .Paak, για να επιλέξουν τους 5 κορυφαίους καλλιτέχνες από κάθε περιοχή. Από αυτούς, 3 καλλιτέχνες συνολικά θα επιλεγούν για να παίξουν στη virtual συναυλία Vans Musicians Wanted, που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο και o μεγάλος νικητής θα κερδίσει προϊόντα Vans, εξοπλισμό Fender, παγκόσμια διανομή της μουσικής του/της, μία θέση σε λίστες Spotify & Apple Music και την ευκαιρία να μοιραστεί τη σκηνή με τον Anderson .Paak ως το «opening act» του, το 2021.

Ο διαγωνισμός της Vans, Musicians Wanted είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα που προωθεί τη δημιουργική έκφραση μέσω της μουσικής και δίνει την ευκαιρία σε ανερχόμενους καλλιτέχνες να βγουν στο προσκήνιο, να αναδείξουν το ταλέντο τους και να προβληθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για να υποβάλετε τη μουσική σας και να διαβάσετε τους επίσημους όρους του διαγωνισμού, μπείτε στην πλατφόρμα vans.com/musicianswanted.

Σχετικά με τη Vans

ΗVans®, brand της εταιρείας VF, είναι ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της Vans® πωλούνται σε 84 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. To brand προωθεί τη δημιουργική έκφραση της νεανικής street κουλτούρας μέσω των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες, όπως τις: Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, αλλά και τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης, το “House of Vans”. 

Vans, “Off The Wall” Since ’66

www.vans.eu
youtube.com/vans

instagram.com/vans_europe

twitter.com/vans_europe

facebook.com/vanseurope
vans.tumblr.com