«Ηλεκτρικός Κεραυνός» από τους Voltagehawk

0

Οι Voltagehawk από το Nashville μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, με τον τίτλο “Electric Thunder” από την TLG Entertainment/ INgrooves και δημοσίευσαν το βίντεο για το τραγούδι “The Cosmic Hangman”, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

«Στις 17 Οκτωβρίου του 2017 ήμουν νεκρός. Ήπια τόσο πολύ που τα ξέχασα όλα. Πολλά χρόνια κατάθλιψης, κακομεταχείρισης και σύγχυσης σαν παιδί φανέρωσαν τις συνέπειές τους. Καθώς ήμουν στο πάτωμα αναίσθητος βρισκόμουν στην απόλυτη γαλήνη. Δεν πονούσα, δεν βούιζαν τα αυτιά μου, απλά για 9 λεπτά αιωρούμουν καθώς οι νοσοκόμοι με επανέφεραν στη ζωή. Άκουσα μια φωνή μέσα στο μυαλό μου που με ρώτησε αν θέλω να παραμείνω σε αυτή την κοσμική μήτρα, ή να σταματήσω να πίνω. Αυτές ήταν οι μοναδικές μου επιλογές. Αποφάσισα να εγκαταλείψω τη μπουκάλα, για πρώτη φορά στη ζωή μου να ζητήσω βοήθεια. Αυτή η στιγμή γαλήνης μέσα στην κοσμική μήτρα με έδειξε ότι υπάρχει κάτι μετά από αυτή τη ζωή, αλλά δεν είναι αυτό που μου είχαν διδάξει σαν παιδί. Η αποδοχή της καινούριας μου ζωής ήταν ανάμικτη. Καθώς ξεκίνησα ένα ταξίδι επανόρθωσης, κάποιοι με αποδέχτηκαν, κάποιοι με απέρριψαν. Μου είπαν πως αποκλείεται να είχα αλλάξει χωρίς την θρησκεία. Είχαν άδικο, είχα αλλάξει.

Ο παπισμός πάντοτε κατέκρινε εκείνους που αναζητούσαν την αλλαγή μακριά από τις δομές της εκκλησίας και την πίστη. Αυτό το τραγούδι είναι ένας ύμνος για αυτούς που δεν είναι καταραμένοι, τρωτοί και ανεξιλέωτοι. Η αναγέννηση δεν είναι μια μάχη ανάμεσα στον παράδεισο και την κόλαση, αλλά μια μάχη ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα», δηλώνει ο Daniel Fenton, τραγουδιστής του γκρουπ.

Facebook – https://www.facebook.com/voltagehawk

Twitter – https://twitter.com/voltagehawkband

Instagram – https://www.instagram.com/voltagehawk

TikTok – https://www.tiktok.com/@voltagehawkmusic