Οι έλληνες φαν των Metallica και των Cavalera Conspiracy μπορούν να πουν ότι έχουν μια μπάντα από τη χώρα τους να κάνει την ίδια μουσική σε ένα εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας.

Το βιογραφικό της μπάντας είναι αξιοζήλευτο. Δύο βίντεο κλιπ, έχουν ανοίξει σε συναυλίες για μεγάλες μπάντες σαν τους NightRage και τους Dark Tranquility και το 2009 αφού κέρδισαν το Battle of the Bands έπαιξαν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ Heavy Metal μουσικής, το Wacken Open Air. Όλα αυτά τα έχουν κάνει πριν κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο.

Το 2011 και αφού υπέγραψαν με την Massacre Records κυκλοφορούν το “Chaos  Elecdead” το οποίο είναι ένας ιδανικός  πρώτος δίσκος. Ο ήχος τους κινείτε στο thrashcore αλλά με μεγάλες τιμές στις ρίζες του original thrash της δεκαετίας του 80.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να πει κάτι κακό κάποιος για αυτή τη κυκλοφορία. Τα παιδιά δεν αντιγράφουν κανένα και εκφράζουν δικές τους ιδέες μέσα από την δουλειά τους.

Ειδική μνεία να πρέπει να γίνει και για την εκπληκτική παραγωγή. Είναι καθαρή χωρίς να μειώνει το βαρύ ήχο που πρέπει να έχει μια τέτοια μπάντα και είναι και μοντέρνα.

Εξαιρετικά κομμάτια είναι τα”No I.D.” “Blood 4 Blood” “Time”  και “Rise My Head”. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς ότι λείπει από αυτό το δίσκο είναι ένα κομμάτι που να σου δίνει την αίσθηση του hit. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσουμε σε επόμενο δίσκο.

Συγχαρητήρια στα παιδία από την Αθήνα. Είναι ένας εξαιρετικός πρώτος δίσκος που δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Πια έχει γίνει κοινότυπο. Άλλη μια καλή μπάντα απο την Ελλάδα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να μας εκπλήσσει.


Tags