Τα Βρετανικά ταχυδρομεία τιμούν τους Iron Maiden με την έκδοση 12 συλλεκτικών γραμματοσήμων με φωτογραφίες του συγκροτήματος, αλλά και του Eddie.

Οι Maiden γίνονται μόλις το πέμπτο συγκρότημα μετά τους Beatles το 2007, τους Pink Floyd το 2016, τους Queen το 2020 και τους Rolling Stones το 2022, που εμφανίζονται σε γραμματόσημο στη Βρετανία.

Οι φωτογραφίες που κοσμούν τα οκτώ γραμματόσημα προέρχονται από διάφορες συναυλίες από το Μάιο του 1983 και την World Piece περιοδεία, μέχρι τον Αύγουστο του 2018 και την Legacy Of The Beast. Στα άλλα τέσσερα εμφανίζεται ο Eddie από διάφορα εξώφυλλα άλμπουμ και singles.

Ο Steve Harris δήλωσε ενθουσιασμένος: «μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό – με την καλή έννοια-  όταν ακούσαμε για πρώτη φορά σχετικά με αυτό το project και το ίδιο συνέβη όταν είδαμε για πρώτη φορά τα γραμματόσημα. Είναι φανταστικά και νομίζω ότι απεικονίζουν την ουσία και την ενέργεια των Maiden. Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι που το Royal Mail επέλεξε να τιμήσει την κληρονομιά του συγκροτήματος με αυτόν τον τρόπο και είμαστε σίγουροι πως οι οπαδοί μας θα νιώσουν το ίδιο».

Τα γραμματόσημα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία πριν την κυκλοφορία τους στις 12 Ιανουαρίου, ενώ κοστίζουν 17,70 λίρες, δηλαδή περίπου 20 ευρώ.

Περισσότερα εδώ…