Με όνομα από μια άλλη εποχή και χώρα καταγωγής το μακρινό Μεξικό, η παρακάτω ηχητική πρόταση αποτελεί τη δεύτερη δισκογραφική τους καταγραφή, την πρώτη με τη γνωστή Γερμανική εταιρία Steamhammer, ελπίζοντας και αυτοί (όπως και τα περισσότερα νέα σχήματα), για μεγαλύτερη αναγνώριση.

Εξαιρετικά καλοπαιγμένο Heavy – Power metal είναι αυτό που λαμβάνουμε από το σχήμα, με μια διάχυτη αίσθηση Hard Rock. Συνθέσεις που δεν τσιγκουνεύονται να μας δείξουν το επίπεδο μουσικής δεινότητας που διαθέτουν και η όποια «υπερβολή» λειτουργεί υπέρ μιας καλοστημένης σύνθεσης, με αρμονική αρχή, μέση και τέλος.

Αν και σαν σύνολο, στο τέλος μένει μια γεύση ότι όλο αυτό το στυλ το έχουμε ξανακούσει από μπάντες με πολύ μεγαλύτερη φήμη και ιστορία, θα ήταν κρίμα να μην ακούσουμε τους Jet Jaguar λιγότερο από 2-3 φορές. Τα σχεδόν 48 λεπτά του album (8 συνθέσεις και 2 bonus tracks), κυλάνε ομαλά, με μελωδικά τραγούδια σε λίγο αυξημένη ταχύτητα και με αρκετά φωνακλάδικα φωνητικά. Το εξώφυλλο, σε retro αισθητική, προσθέτει στο τελικό σύνολο (και κρίμα μάλλον), μια πιο πλήρη εικόνα για το είδος των οπαδών που θέλει να απευθυνθεί.