Και δεύτερη φανέλα West Ham από τους Maiden

0

Πριν από ενάμιση χρόνο οι Iron Maiden συνεργάστηκαν με την αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα του Steve Harris, West Ham United, για μια εμφάνιση με τα χρώματά της. Αυτή τη φορά κυκλοφορούν μια δεύτερη, την εκτός έδρας, που θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο site των Iron Maiden και σε αυτό της West Ham.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη παρτίδα του “Die With Your Boots On” merch – όπως ονομάζεται η σειρά της West Ham- πήγε πάρα πολύ καλά εμπορικά, οπότε η επέκτασή του ήταν λογική.

«Ήταν απίστευτο το πόσοι οπαδοί των Iron Maiden αγόρασαν τις εμφανίσεις της West Ham», λέει ο Steve Harris. «Με την ομάδα να τα πηγαίνει τόσο καλά στην Premier League αυτή τη στιγμή, φάνηκε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κυκλοφορήσουμε την «εκτός έδρας» εμφάνιση. Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεχίζω τη συνεργασία Maiden/West Ham… ποιος ξέρει μπορεί να φέρει τύχη και να βγούμε και στο Champions League, ποτέ δεν ξέρεις».

 Πως κόλλησε το μικρόβιο ο Harris, η ιστορία γνωστή: «Πήγα να δω τη West Ham να παίζει εναντίον της Newcastle όταν ήμουν 9 και ο κολλητός μου ήταν 10. Ανεβήκαμε σε ένα λεωφορείο, πήγαμε στον αγώνα και κερδίσαμε 4-3. Αυτό ήταν! Κόλλησα!», δηλώνει ο αρχηγός και συμπληρώνει: «όταν βλέπω τους οπαδούς μας να φοράνε κάτι σχετικό με τη West Ham ανατριχιάζω».

Παραγγελίες από εδώ:

https://666.ironmaiden.com/collections/die-with-your-boots-on

https://www.officialwesthamstore.com/