Εξαιρετικό ντεμπούτο από το σχήμα του Μπάμπη Καϊσά. Μελωδικό hard rock με πολλά πραγματικά δυνατά κομμάτια, που τραβάνε την προσοχή από το πρώτο άκουσμα, up tempo τα περισσότερα και πολύ καλές ενορχηστρώσεις. Από τη στιγμή δε που τα φωνητικά έχει αναλάβει ο Tony Mills και τα τύμπανα ο Acacio Carvalho, το πράγμα σοβαρεύει και το αποτέλεσμα φαίνεται πως μόνο τυχαίο δεν είναι. Το τρίο αυτό παρουσιάζει ένα πολύ δεμένο και καλοδουλεμένο σύνολο τραγουδιών που εκτός από πολύ καλά, είναι και εύκολα στο άκουσμα τους.

Σημαντικός παράγοντας για το πως ακούγεται το “Unify” είναι και η πεντακάθαρη παραγωγή του, την ευθύνη της οποίας έχει ο ίδιος ο Καϊσάς μαζί με την Sheena Sear, γνωστή από τις δουλειές του με Magnum και Diamond Head.

Το “Unify” αποτελείται από δώδεκα κομμάτια από αξιοπρεπή έως εξαιρετικά με μόνη κατά τη γνώμη μου αχρείαστη στιγμή την αρκετά rock and roll διασκευή του “Jingle Bells” ενώ σαν bonus υπάρχει μια πολύ καλή, αυτή του “In My Dreams” (Dokken).

Το “Unify” θεωρώ πως θα ικανοποιήσει το σύνολο των φίλων του είδους, έχει όλες τις προδιαγραφές γι’ αυτό και αξίζει την προσοχή αλλά και την επένδυση τους.
 

Tags