Πιστοί στο ραντεβού τους οι Καναδοί που τους θέλει κάθε 2 χρόνια να κυκλοφορούν νέο album, έφτασαν αισίως στο 12ο συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια από το 1ο τους full length. Έχοντας να επιδείξουν μόνο ποιοτικές κυκλοφορίες, το σερί δεν θα μπορούσε να χαλάσει τώρα.
Τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά για την ποιότητά τους. Όλα αυτά που θέλουμε από τους Kataklysm, είναι εδώ. Τα υπέρβαρα riff, το groove, οι σωστές μελωδίες που σου καρφώνονται στο μυαλό με την πρώτη ακρόαση και φυσικά τα τραγούδια. Δεν βαράνε στα χαμένα, φτιάχνουν κομματάρες με αρχή, μέση και τέλος που μετά από 2-3 ακροάσεις βρίσκεις τον εαυτό σου να ουρλιάζει τους στίχους του Maurizio Iacono.
Κανένα κομμάτι δεν υστερεί, με τα “The Black Sheep”, “Thy Serpent’s Tongue”, “Vindication”, “Soul Destroyer” και “Shattered” να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Ακόμα, ενδιαφέρον κλείσιμο με το ατμοσφαιρικό και διαφορετικό για τα δεδομένα τους “The World Is A Dying Insect”.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως επέλεξαν ένα πρωτότυπο τρόπο για να προωθήσουν την κυκλοφορία του εν λόγω album. Γύρισαν video και για τα  10 κομμάτια του album (ω, ναι). Από τις 22 έως τις 31 Ιουλίου που είχε οριστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του, δημοσίευαν ένα video την ημέρα με κάθε κομμάτι να ανεβαίνει με τη σειρά που βρίσκεται στο tracklist. Τολμηρό εγχείρημα, ελπίζω να τους δικαιώσει.
Bonus: Η digipak έκδοση περιέχει live τα “Fire”, “Push The Venom”, “Elevate” και “Blood In Heaven”.