Κι άλλο βιβλίο θα γράψει ο Nikki Sixx

0

Ο Nikki Sixx ανακοίνωσε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ότι ξεκίνησε να γράφει το νέο του βιβλίο και πως αισθάνεται πολύ δημιουργικός μετά την μετακόμισή του στο Wyoming.

«Οι μελωδίες πέφτουν σαν τα αστέρια, ενώ οι ιδέες ξεπηδούν στο κεφάλι μου για να κάνω κάτι φρέσκο. Έζησα στο Los Angeles 40 χρόνια. Έκανα οικογένεια, ξεκίνησα μια rock’n’roll μπάντα και έκανα πολλούς ανθρώπους πλούσιους, αλλά κάποια στιγμή η λάμψη άρχισε να ξεθωριάζει. Η δημιουργικότητα έχει να κάνει με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι. Θέλω να κάνω τέχνη και μουσική ξαναγυρνώντας στο σκεπτικό που είχα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Δεν φοβάμαι την αποτυχία, η αποτυχία είναι η ευκαιρία να παραδεχτείς ότι δεν ταιριάζεις με το κατεστημένο και να ξεκινήσεις μια νέα περιπέτεια. Σκέφτομαι και ψάχνομαι χωρίς να ξέρω που θα με οδηγήσει όλο αυτό.

Είναι μια συναρπαστική περίοδος για έναν καλλιτέχνη, αν το δεν κανείς από την πλευρά του. Ξεκίνησα τη δύσκολη δουλειά να γράψω ένα βιβλίο, μου λείπει η ζωγραφική και πρέπει να βρω ένα χώρο για να δουλεύω. Κάτι πρέπει να κάνω, αλλά τι από όλα; Ποτέ δεν ήμουν καλός στο να κάνω ένα πράμα τη φορά».