Δύο κορυφαίοι τραγουδιστές. Δύο μεγαθήρια του μελωδικού rock συναντιούνται δισκογραφικά και μας προσφέρουν ένα άριστο δείγμα AOR που καθηλώνει, ξεσηκώνει, συγκινεί και σε μεταφέρει στις ένδοξες μέρες του ιδιώματος όπου κομμάτια σαν τα “Broken Promises”, “Burning Heart”, “The Search is Over”, “Hold The Line”, “Rosanna” και τόσα άλλα μονοπωλούσαν τα ραδιοκύματα των σταθμών όλου του κόσμου. Οι Jimi Jamison (πρώην Survivor) και Bobby Kimball (πρώην Toto) δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι από τις περιστάσεις εκείνες που είσαι υποψιασμένος (για να μην πω προκαταβολικά θετικά διακείμενος) σχετικά με το τι θα ακούσεις. Και φυσικά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει.
 
Η συνεργασία των Jamison/Kimball είναι επιτυχημένη με κομμάτια που τα βάζεις ξανά και ξανά (π.χ. “Worth Fighting For”, “Can’t Wait For Love”, “We Gotta Believe”) ενώ αν θα έπρεπε να βρω ένα αρνητικό ή καλύτερα παράταιρο σημείο στο όλο album, αυτό θα ήταν σίγουρα η υπερβολικά «σκληρή» –για AOR δίσκο- παραγωγή του Mat Sinner (που κολλάει τώρα ο Sinner με το AOR, δεν ξέρω…).

Αν οι Jamison & Kimball επέστρεφαν στα συγκροτήματα που τους ανέδειξαν για έναν ακόμη studio δίσκο, θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι.

Highlight: Τσεκάρετε και το DVD με το making-of του δίσκου και 2 video-clips. Αξίζει…