You Wanted The Best, You Got The Best…The Hottest Band In The World…KISS!

Μετά από λαϊκή απαίτηση το θρυλικό αφιέρωμα του Σάκη Νίκα στους KISS επιστρέφει… Πάνω από 35 συνεντεύξεις με συνεργάτες του συγκροτήματος σε ένα αφιέρωμα που δημοσιεύτηκε το…2008!

“Αλήθεια, πόσοι KISS fans δεν έχουν ανατριχιάσει ακούγοντας αυτό το intro λίγα δευτερόλεπτα πριν η αγαπημένη τους μπάντα δώσει μία ακόμη συναυλία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό τους; Στις 30 Ιανουαρίου 2008 οι KISS γιόρτασαν 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας και το Rockpages αποφάσισε να κάνει ένα…όχι και τόσο συνηθισμένο αφιέρωμα στο θρυλικό συγκρότημα. Βλέπετε, θα ήταν πολύ εύκολο να καταγράψουμε σημαντικές ιστορικές στιγμές από την καριέρα των KISS, αλλά είπαμε να κάνουμε ένα ξεχωριστό δώρο σε όλο το KISS Army για όλο το 2008! Περισσότερες από 35 σημαντικές προσωπικότητες που έχουν συνδέσει –λίγο ή πολύ- το όνομά τους με τους KISS γυρνάνε πίσω στο χρόνο και μας μεταφέρουν την εμπειρία της συνεργασίας τους με τους Νεουρκέζους.

Tο Rockpages θα προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του τις αποκλειστικές δηλώσεις ενός ξεχωριστού μουσικού, φωτογράφου, παραγωγού κτλ. Τα ονόματα των Jim Vallance, Bob Gruen, Robert Fleischman, Jay Messina είναι ανάμεσα σε αυτούς που μας μίλησαν αποκλειστικά για τους KISS. Καθίστε αναπαυτικά και ελάτε μαζί μας σε αυτό το Rocket Ride!”

Η εισαγωγή ανήκει στον πρώτο manager των KISS, Bill Aucoin που μας είπε τα εξής:

Θα ήθελα να ευχηθώ συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια του Rockpages.gr Οι KISS υπήρξαν ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της δεκαετίας του 70 και το γεγονός ότι συνεχίζουν ακόμη δείχνει πολλά. Όλοι ξέρουν το πώς γνώρισα τον Paul, το Gene, τον Ace και τον Peter. Αν δεν πήγαινα στο Hotel Diplomat εκείνο το καλοκαίρι του 1973 η ιστορία θα ήταν σίγουρα πολύ διαφορετική. Λένε πολλοί ότι είμαι εκείνος που οδήγησα τους KISS στην κορυφή. Η αλήθεια είναι ότι και εκείνοι με βοήθησαν εξίσου. Επίσης, αν δεν μοιράζονταν το όραμα μου ο Neal Bogart και ο Sean Delaney τότε δεν ξέρω πραγματικά αν οι KISS θα είχαν κυκλοφορήσει κάποιο δίσκο ή αν θα δημιουργούσαν το περίφημο show τους.

Χαίρομαι, που ο Gene και ο Paul αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν αυτές τις συναυλίες από τη δεκαετία του 70. Υπάρχουν και άλλες… Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα βγουν και οι υπόλοιπες. Ναι, υπάρχει και οπτικό υλικό από το 1978 και αξίζει όλοι οι fans να το δουν γιατί τότε οι KISS ήταν στην κορυφή. Μιλάω για συναυλίες πριν από το KISS Meets The Phantom Of The Park.

Όταν πήγα και τους είδα στη Reunion Tour χάρηκα πάρα πολύ και παρά το γεγονός ότι δεν πρόσθεσαν κάτι καινούργιο σε σχέση με το παλιό show, ήταν σημαντικό που δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς να δουν τη σημαίνει να βλέπεις μία συναυλία των KISS με make-up!

Σάκη, όταν μου ζήτησες να σου πω κάποια ακυκλοφόρητη ιστορία, πίστεψε με ότι με τόσα που έχω διαβάσει σε βιβλία, περιοδικά και έχω ακούσει σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να ενδιαφέρει τους KISS fans και να μην το ξέρουν…. μιλάω για σημαντικά πράγματα, π.χ. η περίφημη φωτογράφηση του Creem, η προσπάθεια του Paul να μου ζητήσει δανεικά μέχρι που είδε την τρύπα στο παπούτσι μου, η υπερχρέωση της American Express που είχα για να κρατήσω τους KISS σε περιοδεία το 1975, το show του Tom Snyder που καταευχαριστήθηκα (αν και ο Gene ήταν πολύ νευριασμένος) κτλ.

Οι KISS fans είναι οι καλύτεροι…και τους αξίζει το καλύτερο! Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά για αυτό το αφιέρωμα!

Bill Aucoin