Πολύ δυνατή και η νέα δουλειά της Kobra Page και της παρέας της. Το “High Priestess” αποτελεί ένα πολύ σηματικό βήμα μπροστά για τους Καναδούς που εδραιώνονται στο metal στερέωμα με εξαιρετικά γοργούς ρυθμούς.

Ολόκληρο το album δεν είναι παρά ένα ατόφιο metal με riff που ναι μεν παραπέμπουν στις κλασσικές περιόδους των Iron Maiden και Judas Priest, όπως και τα φωνητικά αντίστοιχα στην αξεπέραστη Doro Pesch, συνολικά όμως και με όπλο τις πολύ καλές συνθέσεις παρουσιάζουν ένα πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα γεμάτο ζωντάνια, ικανό να γίνει δεκτό από το σύνολο των metal fans.
 
Οι ταχύτητες εδώ είναι αρκετά υψηλές, τα solo αγγίζουν το ανελέητο, όπως και το λαρύγγι της Kobra. Πολύ καλή, σωστή βασικά, είναι και η παραγωγή από τον Johnny K. (Disturbed, Machine Head,  Megadeth,  3 Doors Down, Enuff Z’ Nuff κ.α.) που δίνει στο album τη χροιά που χρειάζεται για να ακουστούν πιο…σημερινές αυτές οι old school επιρροές.
 
Ως κορυφαίες στιγμές του “High Priestess” θα σημειώσω τα “Heartbeat”, “Hold On”, Soldier” και “Battle Of Wrath”…σχεδόν το μισό album τώρα που το σκέφτομαι…
 
Οι Kobra And The Lotus δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητοι μ’ αυτή εδώ την κυκλοφορία. Ήδη τους έχουν δει ζωντανά κάτι χιλιάδες κόσμου στην Αμερική όταν το περασμένο Καλοκαίρι άνοιγαν την περιοδεία των Kiss με τους Def Leppard, γεγονός καθόλου τυχαίο φυσικά.