Να επιτέλους ένα συγκρότημα από την Αυστραλία που δεν ακούγεται σαν τους AC/DC κι ας παίζει αλήτικο hard rock! Οι Koritni δεν είναι καινούριοι στον χώρο, αφού το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε πριν από περίπου πέντε χρόνια, ενώ προηγουμένως το συγκρότημα λεγόταν Green Dollar Colour, στη Γαλλική Bad Reputation, που κάτι τέτοιες μπάντες δεν αφήνει να της ξεφύγουν!

Στην καινούρια της δουλειά οι Koritni κατορθώνουν να παρουσιάσουν μερικές ωραίες συνθέσεις, που συνιστούν ένα ευχάριστο άκουσμα. Το σημαντικότερο στοιχείο του άλμπουμ είναι ότι έχει μια αξιοζήλευτη πληρότητα και ποικιλία ξεκινώντας από κλασσικό rock με κάποια southern στοιχεία (“Down At The Crossroads”) ,  το οποίο γίνεται πιο μοντέρνο Αμερικάνικο και radio friendly πότε με γκάζι (“Better Off Dead”, “Party’s Over”) και πότε με μπαλάντοειδή (“Hold On”, “Lost For Words”). Όλα είναι όπως πρέπει σε αυτό το άλμπουμ το οποίο μάλιστα έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Jeff Scott Soto, ο οποίος περνά εντελώς απαρατήρητος στο πρώτο κομμάτι του άλμπουμ, αλλά και τον Jeff Waters των Annihilator, η συμμετοχή του οποίου αφήνει πολλά ερωτηματικά, αφού ο ήχος του συγκροτήματος δεν πλησιάζει σε τίποτα από όσα μας έχει συνηθίσει ο Καναδός… ποιος ξέρει;

Στα άλλα αξιοσημείωτα η δουλειά του Mike Fraser στην ολοκάθαρη και τσαμπουκαλεμένη μίξη (Aerosmith, AC/DC, Buckcherry, Corrosion of Conformity, Theory of a Deadman, Van Halen, Slipknot, Enter Shikari, Bad Religion θέλετε κι άλλα;) και το εξώφυλλο του Mark Wilkinson (Judas Priest, Iron Maiden, Marillion, σταματάω εδώ!).
 

Tags