Το όνομα και η φήμη των L.A. Guns μπορεί να έχει δεχτεί ισχυρά χτυπήματα με όλες αυτές τις διενέξεις περί πνευματικών δικαιωμάτων μεταξύ Tracii Guns και Phil Lewis, ωστόσο οι πραγματικοί fans του συγκροτήματος γνωρίζουν ότι ουσιαστικά υπάρχει μόνο μία πραγματική εκδοχή των L.A. Guns: αυτή του Phil Lewis.

Το “Hollywood Forever” είναι ένα εξαιρετικό album, με όλα τα trademark sleaze rock n’ roll στοιχεία των L.A. Guns και την πάντα χαρακτηριστική φωνή του Lewis. Οι συνθέσεις είναι εξαιρετικές αλλά βέβαια δεν παραπέμπουν σε καμία στιγμή στα κλασικά, τρία πρώτα albums των Αμερικανών. Μάλιστα, ακούγοντας το “Hollywood Forever”, μου έφερε στο νου τα τελευταία πονήματα του Phil Lewis και των υπολοίπων (L.A.) Guns.
Μακράν, η καλύτερη στιγμή στο δίσκο είναι το “You Better Not Love Me” και το ομώνυμο κομμάτι. Υπάρχει και ένα ισπανόφωνο τραγούδι που με κέρδισε με τη μελωδία του αλλά…δεν κατάλαβα τίποτα! Για την ιστορία, αναφέρομαι στο “Arana Negra” (Black Spider). “Hollywood Forever” λοιπόν…ή καλύτερα L.A. Guns Forever!

Highlight: Θυμάμαι όταν είχα δει τους L.A. Guns με τον Tracii Guns είχα απογοητευτεί με τον ερασιτεχνισμό και την προχειρότητα του όλου show.
 

Tags