Τέταρτο album για τους Light the Torch, δεύτερο υπό την παρούσα ονομασία, μιας και είχαν ξεκινήσει το 2012 ως Devil You Know, αλλά υποχρεώθηκαν να μετονομαστούν μετά την αποχώρηση του ντράμερ John Sankey το 2017.

Σε κάθε περίπτωση ο χαρακτήρας του συγκροτήματος δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα με την πάροδο του χρόνου. Το παίξιμο του Francesco Artusato (All Shall Perish) και τα φωνητικά του Howard Jones (Killswitch Engage) δημιουργούν έναν οικείο metalcore συνδυασμό, που δύσκολα δεν θα αρέσει σε οπαδούς του ιδιώματος και των δύο αυτών συγκροτημάτων ειδικότερα.

Η ένσταση μου έγκειται στη χρήση της ίδιας συνταγής επαναλαμβανόμενα, χωρίς κάποιο στοιχείο διαφοροποίησης που θα κάνει το υλικό να ξεχωρίσει. Στο δεύτερο μέρος του δίσκου, η στοιχειώδης ποικιλία σε tempo/ύφος που προσφέρουν τα «I Hate Myself» και «Sign Your Name» αμέσως καθιστά την ακρόαση πιο ευχάριστη και δίνει την αίσθηση πως το album συνολικά θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ως έχει, το «You Will Be the Death of Me» δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από μια τζούρα KSE σε όποιον την αποζητά.