Οι Fates Warning θα κυκλοφορήσουν το νέο τους live album που θα ονομάζεται “Live Over Europe” και το οποίο ηχογραφήθηκε πρόσφατα σε οκτώ διαφορετικές πόλεις και πιο συγκεκριμένα: την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρώμη, το Μιλάνο, τη Βουδαπέστη, τη Λουμπλιάνα, το Aschaffenburg και το Βελιγράδι. Ο δίσκος θα βγει στην αγορά στις 29 Ιουνίου από την Inside Out και θα περιλαμβάνει τα εξής κομμάτια:
CD 1:
01. From The Rooftops
02. Life In Still Water
03. One
04. Pale Fire
05. Seven Stars
06. SOS
07. Pieces Of Me
08. Firefly
09. The Light And Shade Of Things
10. Wish
11. Another Perfect Day
12. Silent Cries
13. And Yet It Moves
CD 2:
01. Still Remains
02. Nothing Left To Say
03. Acquiescence
04. The Eleventh Hour
05. Point Of View
06. Falling
07. A Pleasant Shade Of Gray, Pt. IX
08. Through Different Eyes
09. Monument
10. Eye To Eye