Οι Καναδοί Ροκάδες έχουν πουλήσει ένα κάρο εκατομμύρια δίσκους, έχουν όμως περάσει και από διάφορα λούκια όλα αυτά τα χρόνια. «Σταματάμε, ξεκινάμε, το διαλύουμε, ξαναβρισκόμαστε» και διάφορες παραλλαγές τους και άλμπουμ με καινούργιο υλικό έχουμε να ακούσουμε από το 2007 και το “Six”. Καλά, μην νομίζετε, και τώρα μια – σχεδόν – από τα ίδια είναι. Το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι στην ουσία best-of, με εννιά κομμάτια επανηχογραφημένα και άλλα τρία καινούργια. Η μπάντα ξαναβρέθηκε με τον Bob Rock, με τον οποίο έχει γράψει ιστορία, έγραψε στα στούντιο του Bryan Adams και επανέρχεται. Όπως διαβάζω μάλιστα, βρίσκονται ήδη σε περιοδεία με τους Journey και την Pat Benatar.

Για τα εννιά χιτ δεν μπορώ να πω τίποτα που να μην ξέρετε ήδη. Τραγούδια που έχουν απασχολήσει εκατομμύρια αυτιά, τραγούδια που έχουν ταρακουνήσει αρένες στο παρελθόν. Όσον αφορά τα καινούργια τρία κομμάτια, το ομώνυμο και τα “No tomorrow” και “Heartbreaker”, μου θύμισαν κάτι από Bon Jovi, ιδίως το δεύτερο, αυτό όμως είναι μόνο προσωπική εκτίμηση. Στην ουσία πρόκειται για τρία κομμάτια που ακούγονται ευχάριστα, χωρίς να κάνουν τη διαφορά.

Ενδείκνυται για όλους τους φίλους που δεν έχουν κάποιο πρόσφατο Greatest Hits του συγκροτήματος (είχαν βγάλει ένα το 2009), καθώς και αυτούς που δεν έχουν ασχοληθεί μαζί τους.
 

Tags