ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ

Δυστυχώς οι συναυλίες των MGLA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ματαιώνονται: ο λόγος είναι απλός, πρακτικός και για αυτό περισσότερο εξοργιστικός: το tour bus χάλασε ενώ βρισκόμασταν καθ’οδόν προς Αθήνα, στο κέντρο του πουθενά κάπου στη Σερβία, 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα.

Ερευνήσαμε κάθε πιθανή λύση και είναι αδύνατο να φτάσουμε στην Αθήνα εγκαίρως, ούτε καν με αεροπλάνο καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις – επιπλέον κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι θα παρακάμπταμε τις support μπάντες και ότι η παραγωγή θα ήταν ελλιπής. Το λεωφορείο μας θα είναι υπό επισκευή τουλάχιστον για 24 ώρες από τη στιγμή που θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου μπορεί να γίνει service, πράγμα δύσκολο αφού ακόμα είμαστε σταματημένοι στην άκρη του δρόμου, και πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα προλάβουμε να βρεθούμε εγκαίρως ούτε στη Θεσσαλονίκη.

Με όλα αυτά στον νου και αφού τα πάντα συζητήθηκαν ενδελεχώς με τη διοργάνωση, αναγκαζόμαστε να ματαιώσουμε τις συναυλίες μας στην Ελλάδα σήμερα και αύριο.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποσχεθούμε πως η μπάντα θα επιστρέψει στην Αθήνα για να αποζημιώσει το κοινό, ελπίζουμε μέσα στο 2019.