Οι Metallica ανακοίνωσαν μια σπέσιαλ συναυλία προς τιμήν του Jonny Zazula, τον ιδρυτή της Megaforce Records, που βοήθησε πολύ το συγκρότημα στο ξεκίνημά του, και τη σύζυγό του Marsha, όπου θα παίξουν ένα σετ αποκλειστικά με τραγούδια από την περίοδο ’83-’84, ενώ θα έχουν για support τους… Raven!

«Ο Jonny μας έδωσε την πρώτη μας ευκαιρία στη Νέα Υόρκη, κυκλοφόρησε το άλμπουμ μας από την Megaforce Records, την εταιρία του και μας έστειλε στην πρώτη μας κανονική περιοδεία. Με την Marsha στο πλευρό του, ο Jonny ήταν ένας μέντορας, ένα μάνατζερ, ένας διευθυντής εταιρείας και μια πατρική φιγούρα για όλους μας… δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα χωρίς αυτούς τους δυο. Δυστυχώς, πρόσφατα χάσαμε και τον Jonny και τη Marsha, με διαφορά ενός χρόνου.

Σας ετοιμάζουμε ένα σπεσιαλ setlist γεμάτο με τραγούδια από τις μέρες μας με τον Jonny και τη Marsha στη Megaforce. Ο βασικός σύντροφός μας στις περιοδείες εκείνη την εποχή, οι Raven, θα συμμετέχουν για να προσθέσουν το δικό τους κομμάτι σε αυτή τη γιορτή και να επαναφέρουν αναμνήσεις», δηλώνει το συγκρότημα.

«Η οικογένεια Zazula αισθάνεται μεγάλη τιμή και εκτιμά το ότι οι Metallica παίζουν αυτή τη συναυλία για τους γονείς τους. Η περηφάνεια που ένοιωθαν οι γονείς μας για κάθε μέλος της κοινωνίας των Metallica, είτε ήταν μέλος του γκρουπ, ή οπαδός, ήταν ασύγκριτη. Ανυπομονούμε να βρεθούμε σε αυτή την στιγμή – ολική επαναφορά- που σίγουρα θα προκαλέσει σεισμό στον παράδεισο του rock’n’roll. Horns us… στο “Hit The Lights”… σας ευχαριστούμε», ήταν το μήνυμα της οικογένειας Zazula.