Ο Mike Tramp συνεχίζει να παραμένει ενεργός και μουσικά δραστήριος μη δείχνοντας σημάδια ανάπαυσης όπως κάνουν τόσοι και τόσοι της γενιάς του (ονόματα δεν λέμε…). Το “Stand Your Ground” είναι το δεύτερο album του Δανού τραγουδιστή με το project των Rock N’ Roll Circuz και μακάρι να μπορούσα να γράψω θετικά πράγματα για αυτό…αλλά το θέμα είναι ότι δεν θα γράψω ούτε αρνητικά, αφού η νέα δουλειά του Tramp δεν είναι ούτε κακή ούτε καλή…απλά τυπική. Τα κομμάτια δεν σε απωθούν αλλά και δεν σε «κρατάνε», δεν πατάς το “skip” αλλά και δεν δίνεις και πολύ σημασία, η απόδοση της μπάντας δεν σε αφήνει αδιάφορο αλλά και δεν σε «κολλάει στον τοίχο»…με λίγα λόγια, καλά να περνάμε!

Αν κυκλοφορούσε το album στα 80ς, τότε πιθανόν να έβγαζε 1-2 minor hits. Στον καταιγισμό της εποχής μας όμως δε νομίζω ότι θα συγκινηθούν και πολλοί και ας χαρακτηρίζει ο Tramp το album σαν το προσωπικό του αριστούργημα (μέχρι το επόμενο, δηλαδή).
 
Highlight: Αν το εξώφυλλο σας θυμίζει Volbeat, είναι γιατί πρόκειται για τον ίδιο καλλιτέχνη που σχεδιάζει τα εξώφυλλα των Volbeat.