Μήνυμα από τον Blackie Lawless για τον Holmes

0

Μπορεί να μην έχουν πια και τις καλύτερες σχέσεις, όμως η περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο Chris Holmes έκανε τον Blackie Lawless να τοποθετηθεί δημόσια.

«Όλη η οικογένεια των W.A.S.P. είναι αισιόδοξη για ένα θετικό αποτέλεσμα σχετικά με τη διάγνωση που είχε ο Chris. Του έυχομαι ότι καλύτερο – Blackie Lawless», ήταν η ανάρτηση που ανέβασε η σελίδα W.A.S.P. Nation στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε επίσημα ότι ο πρώην κιθαρίστας των W.A.S.P. διαγνώστηκε με καρκίνο στο φάρυγγα και το λαιμό.

«Αυτή η ανάρτηση δεν είναι καθόλου εύκολη, γιατί είναι κάτι προσωπικό, που είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς, παρά από ιστορίες και φήμες που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και από σεβασμό σε όλους του οπαδούς που υποστηρίζουν τον Chris νιώθουμε ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε σε αυτή τη δεδομένη στιγμή. Πρόσφατα ο Chris διαγνώστηκε με καρκίνο στο φάρυγγα και το λαιμό, αλλά οι ιατροί μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει μετάσταση και αυτά είναι τα καλά νέα. Θα πρέπει να ξεκινήσει αγωγή το συντομότερο για 7 εβδομάδες». Έγραψε η σύζυγος και μάνατζερ του, Cathy-Sarah Holmes.