Ο Blackie εξέδωσε μια ανακοίνωση μετά τις εμφανίσεις των W.A.S.P. στη Σουηδία με τις οποίες ολοκληρώθηκε το πέρασμα της μπάντας στην Ευρώπη.

Δημοσιεύουμε μερικά αποσπάσματα παρακάτω:

«Ήταν Δεκέμβριος 2019 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας όταν πατήσαμε για τελευταία φορά πάνω σε σκηνή. Που να ξέραμε ότι ο κόσμος επρόκειτο να αλλάξει… για όλους μας! Τότε προετοιμαζόμασταν για την “1984 To Headless” παγκόσμια περιοδεία μας.

(…) ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν τα τελευταία 2μιση χρόνια. Μια παγκόσμια πανδημία. Μια σοβαρή παγκόσμια κρίση με τις τιμές των καυσίμων να ανεβαίνουν στα ύψη, ένα τέρας να κάθεται στο Κρεμλίνο και να αποφασίζει πως τώρα είναι η ευκαιρία να ξαναχτίσει την Ρώσικη αυτοκρατορία.

Η ζωή του καθενός από εμάς κατέληξε να είναι μια μαζική απομόνωση με κυριολεκτικά καμία διέξοδο, παρά να καθίσουμε και να περιμένουμε. Αλλά σιγά σιγά η ζωή όπως την ξέραμε ξαναγύρισε και μας έδωσε την ώθηση για άλλη μια φορά.

(…) μετά την πρώτη συναυλία στην Στοκχόλμη ένοιωσα πολύ καλά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είχαμε ανέβει σε σκηνή για δυόμιση χρόνια, όλα κύλισαν πολύ ομαλά. Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας, το κάθε συγκρότημα, και το εννοώ αυτό, θα νοιώσει ένα δισταγμό και λίγο φόβο μετά από μια τόσο μακρά αποχή. Δεν θα ήσουν άνθρωπος αν δεν το ένοιωθες αυτό. Αλλά μετά από ένα-δυο τραγούδια το ξεπερνάς. Οι κριτικές ήταν καλές και το κοινό έδειξε ότι το απολάμβανε.

Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι δυο συναυλίες στη Σουηδία δεν είναι αντιπροσωπευτικές της επερχόμενης περιοδείας. Ήταν εμφανίσεις σε φεστιβάλ και ήταν η πρόθεσή μας να τις αντιμετωπίσουμε σαν τέτοιες. Η επερχόμενη “40th Anniversary Tour” θα είναι, θα ακούγεται και θα δίνει ένα διαφορετικό συναίσθημα, συγκριτικά με ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν. Και αυτό δεν είναι ψέματα, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ πάνω στην παρουσίαση και σας δίνω το λόγο μου ότι θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουμε κάνει. Πάνω σε αυτό να πω ότι δεν έχω νοιώσει τόσο ενθουσιασμένος σχετικά με τα στοιχεία του show που θα σας παρουσιάσουμε το φθινόπωρο, εδώ και πολύ καιρό. Δεν θέλω να σας κρατήσω σε αγωνία, αλλά είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε και σας υπόσχομαι ότι θα αξίζει τον κόπο. Προσωπικά, ανυπομονώ να αρχίσουμε τις πρόβες.

(…) Καληνύχτα Σουηδία, τα λέμε του χρόνου.

ΑΛΛΑ, προσοχή Αμερική – πολύ σύντομα… ερχόμαστε να σας κάνουμε ζημιά!

Για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση στα Αγγλικά κάντε κλικ εδώ