Στον ρόλο του support οι Sixfornine, με τον Φώτη Benardo στα φωνητικά. Τους είχα δει και στην συναυλία των Fates Warning στην Αθήνα, με τις τότε εντυπώσεις μου να επιβεβαιώνονται: Πολύ δεμένο συγκρότημα και τραγούδια που σου μένουν, σε ένα στυλ που δεν «φοριέται» πολύ στην Ελλάδα. Αναμένουμε την συνέχεια.


Μετά από τα καθιερωμένα τραγούδια Black Sabbath στα ηχεία, Wyndorf, Caivano και σία βγήκαν στη σκηνή. Το setlist ήταν ίδιο με αυτό της Αθήνας, με τις πολύ δυνατές στιγμές του αλλά και τις ελλείψεις του. Το συγκρότημα έμοιαζε πιο άνετο σε έναν κανονικό rock χώρο, ενώ ο ήχος από τη μια ήταν πιο καθαρός σε σχέση με το Gazi Music Hall, από την άλλη ειδικά τα φωνητικά ήταν πολύ χαμηλά. Αυτό δε νομίζω να εμπόδισε κανέναν από το να απολαύσει τη θεατρική ερμηνεία του Wyndorf και να ρουφήξει όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχεδέλεια στα «Spine of God», «End of Time» και «Stay Tuned».

Ελπίζω να μας επισκεφτούν και πάλι σύντομα, έχω άλλωστε λόγους να πιστεύω πως οι αναμνήσεις του Wyndorf από το… after party του live είναι πολύ καλές. Το ‘χει ακόμα ο μπαγάσας.

Setlist:  The Right Stuff, Dopes to Infinity, Look to Your Orb for the Warning, Twin Earth, I Live Behind the Clouds, Last Patrol, The Duke of Supernature, Spine of God, End of Time, Stay Tuned
Encore: Three Kingfishers, Tractor, Space Lord

Ρωμανός Τερζής