Αυτό το σχήμα με το ιδιότροπο όνομα θα μας απασχολήσει στο εγγύς μέλλον σίγουρα, μιας και επίκειται η πρώτη full-length κυκλοφορία τους. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι τα δύο από τα τρία μέλη μας είναι γνωστά από την παρουσία τους στους Venom και αναφέρομαι στους Mantas και Demolition Man (επίσης γνωστός και για την παρουσία του στους Atomkraft). Όσον αφορά το τρίτο μέλος, αυτός είναι ο Antton Lant, αδερφός του Cronos. Πρόκειται επομένως για μια «οικογενειακή υπόθεση των Venom.
 
Ως πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει μας προσφέρουν τα “Creatures Of The Black” και “Reptile”, δύο κομμάτια που έχουν ως βάση τον ωμό ήχο, όπως τον γνωρίσαμε από τους Venom, με μοντέρνα, δυνατή παραγωγή, αλλά και σύγχρονες επιρροές. Κάποια riff μπορεί να θυμίσουν μέχρι και Pantera. Καλά τραγούδια, μέχρι εκεί όμως. Οι διασκευές στα “Exciter” (Judas Priest)  και “God Of Thunder”  (KISS) παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ειδικά το “Exciter”, όπου βάζουν και μια Venom πινελιά, φωνάζοντας “Lay down your souls to the gods rock n’ roll” (στίχος του “Black Metal”), δεν με άφησε αδιάφορη. Η καλύτερη στιγμή του άλμπουμ, κατά τη γνώμη μου, είναι η απόδοση του “Motörhead”, κομμάτι που τους ταιριάζει πολύ και το δούλεψαν με ωραίο τρόπο.

Σαφέστερη εικόνα για τη μπάντα δεν μπορεί κανείς να έχει με μοναδικό δεδομένο μια κυκλοφορία σαν αυτή. Η πρώτη εντύπωση είναι θετική, όμως αναμένω την «κανονική» δισκογραφική δουλειά τους.