Ο Michael Schenker δημιουργεί ένα σερί με δεύτερη εξαιρετική κυκλοφορία, με πολύ καλά τραγούδια και τον Ronnie Romero να δικαιολογεί απολύτως το θόρυβο γύρω από το όνομα του. Ο τύπος είναι καλός, τέρμα!

Όπως είχατε διαβάσει και στην προ διετίας συνέντευξη με τον Μιχαλάκη, πρόθεσή του ήταν να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τον Χιλιανό τραγουδιστή, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω κορωνοïού κι έτσι επιστρατευτήκαν κάποιοι εκλεκτοί καλεσμένοι για το “Revelation”, που βγήκε υπό το έμβλημα των Michael Schenker Fest. Και αυτό το άλμπουμ έχει καλεσμένους, με τον έτερο Michael, προφανώς να ξεχωρίζει σε τραγούδι αφιερωμένο στον μοναδικό Ronnie James Dio. Στο οποίο μάλιστα παίζουν και οι Bobby Rondinelli, Tony Carey, Bob Daisley με το ουράνιο τόξο να ανατέλλει ξανά, αν και λείπει το βασικό του χρώμα, το μαύρο – καταλάβατε! Αν και πολλές φορές η σύμπραξη πολλών σούπερ σταρ δεν φέρνει τα αντίστοιχα αποτελέσματα, εδώ το τραγούδι είναι εξαιρετικό με μια ατμόσφαιρα Rising και σαφές μήνυμα στον τίτλο “A King Has Gone”.

Καλός και ο Scheepers στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του σε άλμπουμ του Schenker, στα γνώριμα πιο επιθετικά μονοπάτια του στο αυτοπεριγραφικό “Wrecking Ball”. Εξαίρετος και ο Gary Barden στο φανταστικό ντουέτο με τον   Romero στο “The Universe”.

Σημαντικές και οι παρουσίες στην οπισθοφυλακή, δηλαδή στα τύμπανα, με Simon Phillips, Brian Tichy και Bodo Schopf εκτός του Rondineli.

Όμως, όπως είπαμε στην αρχή το αφεντικό είναι ο Romero εδώ και κάνει πάρτυ με τις κομματαρες που του έχουν γράψει οι Voss/Schenker. Τα κομμάτια είναι ένα προς έναν με κλασικό ήχο και. MSG από τα καλύτερα τους-ακόμα και τα bonus tracks! Δεν θα είναι καθόλου τυχαίο αν δείτε μια Flying V να φιγουράρει στα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς.