Οι Σουηδοί Nasty Idols επιστρέφουν με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ  ‘’Kalifornia’’, σταθερό στις sleaze αξίες τους. Μετά την επανασύνδεση τους το 2006 και την εμφάνιση τους στο Sweden Rock Fest (ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ της hard rock σκηνής) θυμηθήκαμε όλοι πως όσο ο ιδρυτής– συνθέτης-τραγουδιστής τους Andy Pierce έχει την ίδια όρεξη με το 1987,τοσο δεν θα παύουν να τα δίνουν όλα χαρίζοντας στους φαν τους  glam&sleaze στιγμές ακόμα και το 2012 !

Το άλμπουμ ξεκινά δυνατά και άγρια με το επαναστατικό  “NoΜοreRules” που σου τραβάει με τη μια το ενδιαφέρον. Στη συνέχεια το ‘’Kalifornia’’, hit του άλμπουμ αλλά και το μοναδικό video clip για την ώρα, σε βάζει στο βρόμικο L.A. στυλ των 80’s .Ο υπόλοιπος δίσκος συνεχίζει στον ίδιο τόνο με αρκετές stoner επιρροές. Άλλωστε, είναι και της μόδας πλέον ! Το πιο stoner κομμάτι τους με τίτλο ‘’Nighstalkin’’ με επιβεβαιώνει.

Ξεχωρίζω από τα πιο καλά  τους αλλά και τα πιο χαρακτηριστικά τους  το ‘’Pleasure Of The Pain’’ και το ‘’Night By Night’’ τα οποία θυμίζουν τα πρώτα ‘’nasty’ ’χρόνια. Το ‘’Kalifornia’’ είναι ένας αξιόλογος sleaze δίσκος για το 2012 αλλά όχι τόσο δυνατός όσο περίμενα! Δεν μου αρέσει να σχολιάζω συγκριτικά με τα παλιά  αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι ούτε ‘’Cruel Intention’’ ούτε ‘’Vicious’’!