Νέες ημερομηνίες για Slipknot και Sabaton στο Release Athens 2021

0

Το Release Athens ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τις εμφανίσεις των Slipknot και των Sabaton το καλοκαίρι του 2021.

Συγκεκριμένα, οι Sabaton θα εμφανιστούν στις 17 Ιουλιου στο Κλειστό Φαλήρου και οι Slipknot μια εβδομάδα αργότερα, στις 24 στην Πλατεία Νερού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Tο Release Athens υποδέχεται τους τεράστιους Slipknot, μία από τις κορυφαίες μπάντες του σκληρού ήχου, στην Πλατεία Νερού το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, για ένα μοναδικό show! Πληροφορίες για εισιτήρια και προσφορές στο www.releaseathens.gr

Αυτή είναι η 6η ημέρα από το line-up του 2020 που αποκτά μία νέα ημερομηνία για το Release Athens 2021. O σχεδιασμός μας προχωράει με βασικό στόχο όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν τη φετινή χρονιά να είναι μαζί μας το επόμενο καλοκαίρι και, με την προσθήκη μερικών ακόμα τεράστιων ονομάτων, να συνθέσουν ένα νέο line–up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Tο Release Athens υποδέχεται το Σάββατο 17 Ιουλίου, τους εκρηκτικούς Sabaton στο Κλειστό Φαλήρου!Πληροφορίες για εισιτήρια και προσφορές στο www.releaseathens.gr

Αυτή είναι η 5η ημέρα από το line-up του 2020 που αποκτά μία νέα ημερομηνία για το Release Athens 2021. O σχεδιασμός μας προχωράει με βασικό στόχο όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν τη φετινή χρονιά να είναι μαζί μας το επόμενο καλοκαίρι και, με την προσθήκη μερικών ακόμα τεράστιων ονομάτων, να συνθέσουν ένα νέο line–up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα του φεστιβάλ υπάρχουν και οι Judas Priest στις 16/7.