ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το πρώτο τους acoustic album “Changeup” κυκλοφορεί στις 25 Mαρτiου. 25 νεες ηχογραφήσεις συμπεριλαμβανομένου του “Beloved”, καθώς και πολυαγαπημένες επιτυχίες σε νέες απρόσμενες εκδοχές.

Οι θρύλοι του Rock & Roll Hall of Fame, Joan Jett and The Blackhearts, κυκλοφορούν το νέο single “(I’m Gonna) Run Away”, από το πρώτο ever acoustic album τους, “Changeup”, το οποίο θακυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου από την Panik Records/Sony Music. Περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίεςπου κατέκτησαν τα charts όπως “Bad Reputation” και “Crimson and Clover”, ενώ για μια ακόμη φοράαναδεικνύει την αγριάδα και την ένταση για την οποία είναι γνωστή η Joan Jett, αλλά ταυτόχροναπαραμένει οικεία στους ακροατές. Αυτές οι 25 stripped-down νέες ηχογραφήσεις ταιριάζουν απόλυταστη στιγμή αυτή, από μουσικής και συναισθηματικής πλευράς. Το “Changeup” αναδεικνύει τον ήχοτης Joan, σε μία νέα διάσταση που ταξιδεύει τους ακροατές σε νέες ιστορίες μέσω των νέων εκδοχών.

Το 2021, οι Joan Jett and The Blackhearts κυκλοφόρησαν το single “Bad Reputation (Acoustic)”, δίνοντας έτσι στους θαυμαστές τους ένα πρώτο δείγμα του τι να περιμένουν από το “Changeup”.

Στις 25 Ιανουαρίου, η αναγνωρισμένη μάρκα Epiphone, δημιούργησε το “Τhe Joan Jett Olympic Special”, βασισμένο σε δύο πολυαγαπημένα μοντέλα κιθάρων που έχει χρησιμοποιήσει στη σκηνή η Jett.

Με τη κυκλοφορία του “Changeup“, στις 20 Μαρτίου κλείνουν 40 χρόνια από τη κυκλοφορία του ύμνου “I Love Rock & Roll” το οποίο είχε κατακτήσει τη κορυφή του Billboard Hot 100 chart για 7 εβδομάδες.

CHANGEUP TRACKLIST:

1. (I’m Gonna) Run Away

2. You’re Too Possessive

3. Long Time

4. Victim Of Circumstance

5. Coney Island Whitefish

6. Love Is Pain

7. Oh Woe Is Me

8. You Drive Me Wild

9. Frustrated

10. Bad Reputation

11. Fake Friends

12. Fresh Start

13. Soulmates To Strangers

14. Make It Back

15. Fragile

16. I Love Playin’ With Fire

17. Cherry Bomb

18. I Want You

19. Crimson And Clover

20. A Hundred Feet Away

21. Androgynous

22. You Don’t Know What You’ve Got

23. School Days

24. Good Music

25. Light Of Day