O Steve Hacket θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου από την Inside Out το νέο του album που θα ονομάζεται “The Night Siren”. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε και μία Αμερικάνικη περιοδεία την προσεχή άνοιξη. Το tracklisting είναι αυτό:
1. Behind the Smoke
2. Martian Sea
3. Fifty Miles from the North Pole
4. El Niño
5. Other Side of the Wall
6. Anything but Love
7. Inca Terra
8. In Another Life
9. In the Skeleton Gallery
10. West to East
11. The Gift