Στις 8 Νοεμβρίου, ο Taylor Hawkins θα αφήσει τα drums του, όπου πέρασε μαζί τους δύο ολόκληρα χρόνια καθώς βρισκόταν μαζί με τους Foo Fighters στη παγκόσμια περιοδεία τους, στα πλαίσια της προώθησης του #1 album “Concrete and Gold”.Το επερχόμενο τρίτο album των Taylor Hawkins & the Coattail Riders “Get The Money”, θα κυκλοφορήσει απο την Panik Records και την Sony Music και είναι τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία. Όποιος κάνει την προ-παραγγελία θα λάβει το track “Crossed The Line” (στο οποίο συμμετέχουν ο David Grohl των Foo Fighters και τραγουδιστής των Yes, Jon Davison).

Σε παραγωγή του John Lousteau και του ίδιου του Taylor και σε μίξη της Sylvia Massy, το “Get The Money” είναι η συνέχεια του mini LP “Kota”, το οποίο ο Taylor το κυκλοφόρησε το 2016. Το νέο album διαθέτει ένα μεγαλύτερο εύρος τραγουδιών απο το το προηγούμενο και βρίσκει τους Taylor and Coattail Riders, Chris Chaney, Brent Woods και John Lousteau να συνεργάζονται με top rock acts όπως μεταξύ άλλων τους Dave Grohl και Pat Smear από τους Foo Fighters αλλά και τους Roger Taylor, Joe Walsh, Duff McKagan, Nancy Wilson, Chrissie Hynde, Perry Farrell, LeAnn Rimes , δημιουργώντας μια συλλογή που ξεφεύγει απο το κλασσικό rock και ενώνει το progressive με το glam rock.

Tracklist:

    Crossed The Line (featuring Dave Grohl, Jon Davison)
    Don’t Look At Me That Way (featuring Duff McKagan, Nancy Wilson)
    You’re No Good At Life No More (featuring Dave Grohl)
    I Really Blew It (featuring Dave Grohl, Perry Farrell)
    Queen Of The Clowns (featuring Mark King)
    Get the Money (featuring Joe Walsh, Chrissie Hynde, Duff McKagan)
    C U In Hell (featuring LeAnn Rimes)
    Middle Child (featuring Dave Grohl)
    Kiss the Ring
    Shapes Of Things (featuring Roger Taylor, Pat Smear)

Από την στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του στους Foo Fighters, στην tour του 1997, υπήρξε ένα βασικό στοιχείο στον ήχο και την προσωπικότητα της τελευταίας μεγάλης Αμερικάνικης rock μπάντας. Έχει παίξει στα βραβευμένα με Grammy albums των FF συμπεριλαμβανομένου τα “There Is Nothing Left To Lose”, “One by One” και “Wasting Light” και συνέβαλε στα φωνητικά στα “Sunday Rain” (από το album “Concrete and Gold”) όπως επίσης και στο “Cold Day In The Sun” από το “In Your Honor” του 2005. Τα προηγούμενα albums του Taylor είναι τα δύο album ως Taylor Hawkins & The Coattail Riders, ένα με τους The Birds of Satan και το προαναφερθέν “KOTA” mini-LP στο οποίο ο Hawkins ήταν στα φωνητικά και σε όλα τα instruments.

Προ-Παραγγείλτε το “Get The Money” εδώ.

Ακούστε το ”Crossed The Line” εδώ.