φωτο: Πέτρος Παπαπέτρος

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Chaoszine ο Wolf Hoffmann μίλησε σχετικά με τα σχέδιά του για το νέο στούντιο των Accept.

Η ερώτηση που δέχτηκε ήταν αν εκμεταλλεύτηκε το lockdown για να γράψει νέο υλικό. «Μακάρι να το είχα κάνει, αλλά ήταν μια κατάσταση όπου περίμενες να δεις τι θα συμβεί. Το νέο άλμπουμ (εννοεί το “Too Mean To Die”) είχε τελειώσει. Ήμουν περήφανος και χαρούμενος. Ήμασταν έτοιμοι να βγούμε σε περιοδεία, αλλά αυτό δεν έγινε, οπότε δεν ένοιωθα ότι ήθελα να γράψω άλλο ένα άλμπουμ. Δεν είχα τέτοια διάθεση. Έγραψα κάποιο υλικό, αλλά όχι πολύ. Και τώρα που περιοδεύουμε και βλέπω τις αντιδράσεις των οπαδών μας έχω ενθουσιαστεί και τώρα πριν λίγο, ανέβηκα στο στούντιο μου και έγραψα κάτι ακόμα.

Όποια ευκαιρία έχω την εκμεταλλεύομαι, μαζεύω ιδέες και σίγουρα θα μπούμε στο στούντιο, ίσως μετά το τέλος αυτής της περιοδείας, και θα γράψουμε νέο υλικό. Θα περιμένουμε να δούμε πότε θα είμαστε έτοιμοι. Δεν θα βιαστούμε. Δεν έχει νόημα να βγάζεις το ένα άλμπουμ πίσω από το άλλο. Δεν είναι καλό και για τους ακροατές. Πάντα πιστεύω ότι είναι καλύτερο να έχεις ποιότητα, παρά ποσότητα. Δεν θέλω να κυκλοφορήσω κάτι, μόνο και μόνο για να βγάλω κάτι. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει κάτι σωστά και βρίσκεσαι στο σωστό μέρος και πως οι οπαδοί είναι έτοιμοι και όλα τα σχετικά».