Νέο άλμπουμ Hammerfall – δείτε το πρώτο βίντεο

0

Οι Σουηδοί ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Hammer Of Dawn”, το οποίο αναμένεται από την Napalm Records στις 25 Φεβρουαρίου. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε το ομώνυμο τραγούδι στο σχετικό βίντεο.

«Η ιδέα για το τραγούδι γεννήθηκε στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της περιοδείας “World Dominion” και η υπόλοιπη δουλειά έγινε στα προσωπικά μας στούντιο. Ήξερα από την αρχή πως είχε τη δυνατότητα να γίνει κάτι σημαντικό και όταν ο Joacim πρόσθεσε τις μελωδίες στα φωνητικά, νοιώσαμε και οι δυο πως θα ήταν το ιδανικό single. Ένα τραγούδι με ουσία και δύναμη, το οποίο που δεν θα μπορείς να σταματήσεις να τραγουδάς, ακόμα κι όταν θα έχει τελειώσε», σχολιάζει ο κιθαρίστας Oscar Dronjak.

«Είχαμε την ιδέα να γυρίσουμε το βίντεο στο θεματικό πάρτυ Liseberg εδώ και 20 χρόνια. Αλλά, όπως κάθε καλό μπουκάλι σαμπάνιας, η ιδέα έπρεπε να ωριμάσει πριν προχωρήσουμε σε δράση. Και διάολε χαίρομαι που περιμέναμε! Μαζί με τον σκηνοθέτη Patric Ullaeus δημιουργήσαμε κάτι πραγματικά μοναδικό και εντυπωσιακό που με παρασύρει κάθε φορά που το βλέπω. Φαίνεται πως είχαμε να παίξουμε για δυο ατελείωτα χρόνια. Έχουμε την ενέργεια που έχει ένα πεινασμένο κοπάδι λύκων και είμαστε έτοιμοι να διαδώσουμε το ευαγγέλιο του heavy metal. Δύσκολα περιγράφεις με λέξεις πόσο χαρούμενοι και περήφανοι είμαστε για το “Hammer Of Dawn”. Ήταν δύσκολα, σίγουρα, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε να προσφέρουμε ένα δυνατό, ζωτικό και θετικό άλμπουμ. Ο καθένας μας είναι σε εξαιρετική φόρμα και όλοι μαζί δημιουργήσαμε ακόμα ένα ορόσημο στην ιστορία των Hammerfall. ανυπομονώ να τραγουδήσω τα καινούρια τραγούδια μαζί με τις αδελφές και τους αδελφούς μου, The Templars Of Steel», δηλώνει ο Joacim Cans.