Νέο άλμπουμ Vixen

0

Η τραγουδίστρια των Vixen (και πρώην Femme Fatale βεβαίως βεβαίως) Lorraine Lewis αποκάλυψε στο Metal-Net πως το συγκρότημα δουλεύει πάνω σε υλικό για νέο άλμπουμ.

«Η Britt (Lightning, κιθάρα) κι εγώ γράφουμε υλικό μέσω Zoom, όσο πιο συχνά μπορούμε. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει αρκετό υλικό που είναι καλό. Η τελευταία φορά που βρεθήκαμε όλες μαζί στο στούντιο ήταν κάποια στιγμή πέρσι, όταν ήμασταν σε περιοδεία. Τότε, είχαμε γράψει μαζί. Έτσι, έχουμε γράψει πολλά τραγούδια και τώρα γράφουμε στίχους. Ενώ, δουλεύουμε με τον Fred Coury των Cinderella.

Ακόμα τραγούδησα lead στα “You Oughta Know (By Now)”, το “Edge Of A Broken Heart” και το “Rev It Up”, οπότε έχουμε και τρία τραγούδια με τη φωνή μου στις αυθεντικές ηχογραφήσεις».

Όσον αφορά την κατεύθυνση του άλμπουμ σχολίασε: «πάντα θα ακούγεται σαν Vixen, όσον αφορά τις αρμονίες – που είναι πολύ σημαντικές για μας- αλλά θα είναι φρέσκο. Θα έχει και πολλά μηνύματα, ειδικά σχετικά με το ταξίδι της καθεμιάς μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας και που βρίσκομαι και πάλι μέσα σε ένα στούντιο».