Νέο EP από τους Dead Lord

0

Οι Σουηδοί rockers ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός EP με τον τίτλο “Dystopia”, το οποίο θα περιέχει δύο καινούρια τραγούδια και διασκευές. Θα είναι διαθέσιμο στις 11 Μαρτίου από τη Century Media.

 «Το βινύλιο είναι το μοναδικό πράγμα που είναι αιώνιο! Το ξέρουμε καλά, όπως και εσείς. Έτσι, επιτέλους ιδού το single μας-που έγινε EP- για την δική σας απόλαυση. Έξι τραγούδια από κάτι καινούριο, κάτι παλιό, κάτι δανεικό και κάτι παγωμένο. Κάποια ανέκδοτα τραγούδια-φόρος τιμής στους rockateers συναδέλφους μας, μαζί με κάποια διαμαντάκια που είχαν κυκλοφορήσει μόνο digital και τελικά βρίσκουν το δρόμο τους σε ένα «πιάτο που λιώνει πρόσωπα» με τις rockιές που σερβίρει. Έτσι, ακόμα και στις πιο δυστοπικό πιθανό μέλλον, όπου οι υπολογιστές έχουν ηττηθεί κατά κράτος από τις πυρηνικές θύελλες το πικ-απ σας θα συνεχίζει να παίζει. Και το rock θα κυριαρχήσει», δηλώνει εμφατικά το συγκρότημα δια στόματος Hakim Krim.

Αναλυτικά, το EP θα περιέχει στην 1η πλευρά τα “Dystopia”, “Sleeping My Day Away” των DAD, “Ace In The Hole” των Winterhawk και στη δεύτερη το “Hands Down” των Moon Martin και το “Moonchild” του Rory Gallagher και την Σουηδική βερσιόν του “Letter From Allen St”, “I staden som aldrig slumrar till”. Το artwork φιλοτέχνησε ο Juan Machado.