ΝΕΟ LYRIC VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ RHODIUM

0

Δελτίο τύπου Οι Rhodium επιστρέφουν με το lyric video του ”Memory of Light” ….!!! Με πιο Heavy Power ύφος και τη μοναδική φωνή του Mike Liva που είναι ο Frontman της μπάντας σχεδόν ένα χρόνο τώρα, τις κιθάρες του Λουκά και του Γιώργου, το μπάσο του Αλεξ και τα τύμπανα του Αντρέα.

Στο lyric video βλέπουμε τον Mike Liva να ερμηνεύει το τραγούδι με πάθος και την Lead κιθάρα να συνοδεύει τη φωνή… Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στις τελευταίες καλές αναμνήσεις ενός ανθρώπου που σύντομα θα εκτελεστεί..Η εκστατική μελωδία του ”Memory of Light” …σας προκαλεί να το ακούσετε τέρμα δυνατά.. και τα μοναδικά riff από τις κιθάρες θα σας κάνουν ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ξανά και ξανά και ξανά..!!

Οι Rhodium μετά το πρώτο τους δίσκο ”Scream into the void” συνεχίζουν ακάθεκτοι… και το χειμώνα πραγματοποίησαν περιοδεία στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την πρωτεύουσα, συνεχίζοντας στην Πάτρα, το Αγρίνιο, τη Θεσσαλονίκη…αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές…

Επόμενη στάση;

3 Μαΐου στο Βόλο στο Τεχνόπολις Stage με δύο τοπικές μπάντες τους Elder Tusk και τους Dreadful Morgan, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να εμφανιστούν στην Εύβοια..

Ακούστε και δείτε το video για το Memory of Light: https://youtu.be/ramJktzhMFk

Θέλετε να ακούσετε περισσότερο Rhodium;

Δείτε το πρόσφατο video clip της μπάντας…” Scream into the Void… ” https://youtu.be/KASSM-Jk1V0

-Δείτε το Lyric video ” Doomsday”

https://youtu.be/Av5rYihQ1JY’

-Θέλετε να τους δείτε στο Βόλο, δείτε το event: https://www.facebook.com/events/2477465349163527/?ti=cl