ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ CAELESTIA

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι extreme metallers Caelestia ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους single με τίτλο “Angel On Fire”. Περίπου 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου album τους “Thanatopsis”, το νέο single αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου τρίτου album του συγκροτήματος. Το single θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 12 Απριλίου, και θα παρουσιαστεί ζωντανά στα πλαίσια του ‘Rise Of Decay mini Fest” (Rise of Decay w/ Nightrage, Caelestia, Anthology, Evil Within) στο Temple Club (Γκάζι).
Θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε μορφή 7-ιντσου βινυλίου, και θα περιέχει δύο τραγούδια: το “Angel On Fire” και το “Agony”. Όσοι παρευρεθούν στη συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν 50 περιορισμένα hand-numbered αντίτυπα του single από τα μέλη του συγκροτήματος.

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν στα UniSound AB Studios στη Σουηδία από τον παραγωγό Dan Swano (Opeth, Insomnium, Rage, Arch Enemy κτλ). Το artwork έγινε από τον Μάνθο Στεργίου (ManSter Design). Η χειροποίητη κοπή των βινυλίων έγινε από την NuN Records (www.nunrecords.com), σε συνεργασία με την EMP Label Group.