Νέο σόλο άλμπουμ από τον Dee Snider

0

Στο στούντιο μπαίνει σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο Dee Snider για να ηχογραφήσει τα φωνητικά για το νέο του σόλο άλμπουμ.

Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το “For The Love Of Metal” το 2018 από τη Napalm Records, στο οποίο συνεργάστηκε με τον Jamey Jasta των Hatebreed, που ανέλαβε την παραγωγή και έγραψε και τραγούδια.

Για το νέο του πόνημα ο Snider είχε δηλώσει πρόσφατα: «δουλεύω με την ίδια φοβερή ομάδα – τα αδέλφια Bellmore, τον Charlie (κιθάρα) και τον Nickey που παίζει τύμπανα, αλλά είναι ηχολήπτης και κάνει και τις μίξεις – είναι ένας πολύ ταλαντούχος, τρομερός τύπος. Ο Jamey Jasta είναι ο παραγωγός και έχει τη γενική εποπτεία. Είναι ο φύλακας της πύλης, ο μάστερ. Όλες οι ιδέες έχουν φιλτραριστεί από τον Jamey, έχουν περάσει από το δικό του αυτί και έχουν πάρει το «ΟΚ» για να μπουν στο άλμπουμ. Οπότε πλέον δεν σκέφτομαι «θα δουλέψει αυτό;», αλλά «εμπιστεύομαι αυτή την ομάδα». Την πρώτη φορά ο Jamey με προκάλεσε να κάνουμε ένα metal δίσκο και πρέπει να πω πως είχα τις αμφιβολίες μου, οι πρώτες επαφές μας ήταν εντελώς αναγνωριστικές. Τώρα όμως, έχοντας περάσει ήδη σχεδόν δυο χρόνια δουλεύοντας μαζί και περιοδεύοντας δεν χάνουμε ούτε λεπτό. Υπάρχει εμπιστοσύνη, ξέρουμε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε, ξέρουμε τι ταιριάζει στον Dee Snider και σε αυτό το project, οπότε πάμε με φουλ τις μηχανές».