Garry Hughes Albums

Η Frontiers ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου σόλο άλμπουμ του Gary Hughes, ηγέτη των Ten, με τον τίτλο “Waterside”, για τις 12 Μαρτίου.

Επίσης, στις 20 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει και η πρώτη συλλογή “best of” του καλλιτέχνη με τον τίτλο “Decades”, η οποία μάλιστα θα είναι διπλή.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, για την ώρα προς δημοσίευση είναι μόνο τα tracklist του κάθε άλμπουμ…

“Waterside” Tracklisting:

1. All At Once It Feels Like I Believe

2. Electra- Glide

3. Lay Down

4. The Runaway Damned

5. Screaming In The Half Light

6. Waterside

7. Video Show

8. Save My Soul

9. Seduce Me

10. When Love Is Done

“Decades” Tracklisting:


1. First Light

2. Wrecking Machine

3. Perfect Ten

4. In Your Eyes

5. Veritas

6. Dragon Island Cathedral

7. The Night The Love Died

8. This Thing Of Beauty

9. Seducer

10. Look At The Rain

11. It Must Be Love

12. We Walk With Angels

13. Heart Of A Woman

14. The Everlasting Light

15. Precious Ones


1. Blonde Angel 93’

2. I Won’t Break Your Heart

3. Give My Love A Try

4. The Colours Of My Life

5. Divided We Fall

6. All I Want Is You

7. Wide Awake In Dreamland

8. There By The Grace Of The Gods (Go I)

9. Lies

10. The Miracle Is You

11. Be My Fantasy Tonight

12. This Time

13. Synchronicity

14. All Fall Down